Igår och idag.... :)

Börjar med igår.

Jag fick lite tid för mig själv utan barn och sambo, var utbjuden på lunch med min bror magnus flickvän Nikki.
Så hon och jag var och åt lunch tillsammans på Waynes coffee här i stan.
Mysigt ställe.
Tack  för en lunch träff Nikki :)

Sen på kvällen kom Andreas pappa och hans sambo på besök och busade med Clara och åt mina hemma bakade bullar, men mandelmassefyllning, mums mums.

Idag.

Idag har jag och lilla familjen tagit det lungt, varit på ICA på mariehem och shoppat lite.
Annars bara varit hemma och myst.
Andreas jobbar eftermiddag så han gick till jobbet klockan 15.00 så efter det så busade bara jag också Clara. Clara åt middag.
Sen kom Emma, var tänkt att Martin också skulle komma men han hade så ont i sin mun efter att tandläkaren varit där och myst runt ;)
Men jag och Emma åt middag tillsammans.
Och sen började hon med att fixa gelé naglar på mig :) och på halv tid så myste jag och Clara ner oss i soffan för nu ville Clara ta godnatt. Efter att Clara somnat så fortsatte vi att göra mina naglar :)

Så nu sitter jag har med super fina naglar. Super super. Kommer att bli så fin när jag och andreas ska gå ut med varandra på lördag :)
Jag har riktiga prinsses naglar.

Pratade med Martin och han kunde ju som sagt inte komma idag så det lät som att han skulle komma i morgon, och då skulle även Emma följa med :)

Ska bli kul, det är som roligt att få besök, annars sitter jag hemma själv med Clara när Andreas jobbar eftermiddag. Och när Andreas är hemma är det ju kul också om man har besök :)

NU ska jag ta och beundra mina naglar en stund och vara social med Andreas :)

Puss och kram på er

OBS!!  tack Emma för dom fina naglarna, om det kommer fler tillfällen då man vill ha fina naglar så anlitar jag dig :) BOKAT och KLART :p hi hi hi

Helgen.

I Lördag så var jag på kalas hos min ena moster.
Och Clara gick 7 steg själv när vi var där... stor och duktig men otroligt feg för man måste se till att hon har focus på någonting annat för att kunna gå själv.

Efter kalaset så åkte jag och Clara till mina föräldrar och sov där tills på söndag... men innan vi fick söndag så hade vi en kväll som hette suga. Clara fick tarmvred och hade JÄTTE ont i magen. Stackars barn.
Så det håll vi på med till just innan midnatt.
Sen var det en orolig sömn som väntade oss båda.

Men sen just innan 06 så vaknade tösen och tyckte det var morgon, jag fick henne att förstå att mamma ville ha lite mer sömn så jag fick sova till 06.32 :) tackar tackar.

Sen vaknade vi och snabbt var mormor och morfar vakna ;) :p hi hi hi

Dagen rullade på, vi blev uppbjudan till grannen Anna och Sven-Olov så Clara fick åka hundpulka dit, men Magnus och Nikkis hund ruffus. Clara tyckte det var skit roligt, hon skrattade så hon nästan tappade andan. Hi hi hi hi

Sen vi middagen på mina andra två bröder på besök så nu var alla barnen kvarnström hemma, det händer inte ofta ska jag säga.
Men vi var ju fler än bara vi barn :P hihihih

Martin, Mikael och Emma och deras hundar....mysigt att dom kom förbi.

Emma och clara har så kul tillsammas, det ser så ut i allafall :) Clara hon bara skrattar i Emmas närvaro och det är så från Emmas sida också, som det verkar :) :) :)

NU ska jag ta och vara med älsklingen.
Vi har just varit i från varandra en HEL natt och en HEL dag, hi hi hi  det är ju så synd om oss ;)

Sov gott så hoppas jag vi hörs snart igen.

Puss och kram



Hallonpaj

Nu har man avslutat disken för ikväll, det finns kvar lite på diskbänken men jag orkar inge mer för ikväll.
Så nu sitter man i soffan i vardagsrummet som älsklingen get order om ;) han håller på med att fixa inför hallonpaj mys.
Under tiden jag diskade så fixade han en hallonpaj..mums mums...
Och sen efter en stund sa han att jag skulle gå och ta det lugnt i vardagsrummet så skulle han kom sen.

Hade tänkt skriva fredags mys som rubrik men det känns inte som fredag, för Andreas jobbar i helgen HELA helgen. Han börjar 07.00 till 12.00 ledig fram till 16.00 och jobbar sedan till 21.00 och de få timmar han får hemma är bara en vilotid så man har inget ut av den tiden igentligen, det tycker både jag och Andreas så i morgon kommer jag och Clara att åka på kalas till min ena moster som fyller år. Sen åker vi hem till mina föräldrar och sover där tills söndag. Så vi kommer hem på söndag någon gång.

Men sen är han ledig på måndag och då ska vi på MIO och köpa lite hyllplan till längeheten och sen har Andreas mormor bestämt att hon vill köpa lite inredning till Claras rum, så vi har kollat in lite hyllor till Claras i lite roliga och färg glada färger. Så får se vad det blir när vi står där.


Nu är det hallonpaj dax här hos oss.
Det ser mumsigt ut, men det visste jag att det skulle göra för Andreas är kung i köket.

Ha en trevlig helg

Stora kramar från mig

Dagisansökan

Nu har vi skickat in en dagisansökan för våran älskade hjärta gull.
Känns jätte konstigt att man fått lov att börja tänka på de redan hon är ju så liten.
Vi har sökt plats till henne så att hon får förhoppningsvis börja i augusti 2011.
Har även sökt på två olika ställen.
Alt nr 1 Förskolan Älgen på marieberg
Alt nr 2 Förskolan ejdedunet på mariehem

Så nu är det bara att hålla tummarna att hon får en plats till i augusti 2011.

VÅRAN LILLA TJEJ BÖRJAR BLI RIKTIGT STOR ;)

Emma och jag på tjej grejer :)

Kände att jag måste bara berätta en sak... Nu har vi äntligen fått hem vårat svarta soffbord tack vare Emma.
Kanske måste berätta vem Emma är, lite snabbt.
* En jätte trevlig tjej som min bror Martin presenterade för mig.
* Omtäcksam person
* Glad tjej som får personer i hennes omgivning att bli glad och bara glittra, min bror (Martin) har hon mest den förmågan på och det är så mysigt att se faktiskt.
* Clara älskar hennes hund Axa (tror hundens namn stavas så men är ej säker) och den hunden är så snäll, Clara får göra vad hon vill med henne.
* Sen en sak som jag tycker är super viktigt är att min bror verkar må så bra med henne, och det värmer en stora systers hjärta.

Emma och jag var på expo och fick hem soffbordet i hennes bil, dunder bra.
Vi gick runt där på expo och hittade en massa fina saker. Bland annat ljuslycktor och en hem ljuva hem skylt :) så nu ska jag försöka få lite mer ordning här hemma ;)

Nä det är ju så kul med Emma, hon och jag var så coop och storhandlade tillsammans, vi hade skit skoj. Tror inte jag skattat så mycket under en storhandling :) Både hon och jag verkade tycka att det var kul så det kommer absolut att hända igen :)

Nu ska jag ta och vara social med Andreas här i soffan :)

Så läser du detta Emma så tusen tack för idag :) vi ses snart igen :)

Oj vad osammanhängade inlägg men ni är duktig på att fatta vad jag skriver om eller hur :p

Stora kramar från mig.

Oj det var länge sedan.

Men nu ska jag försöka uppdatera bloggen lite :)
Minns inte när jag skrev sist, och glömde kolla det nu innan jag påbörjade detta inlägg, men men.

Så jag börjar med lilla älsklingen Clara.
Och kryper på, runt runt. Det har ju visseligen gjort ett bra tag nu. Hon började krypa på Andreas födelsedag den 6 okt 2010 så det var mysigt.
Gå runt och dra möbel gör hon också, även det har på gått länge. Hon drar allt hon orkar och kan framför sig allt från stolar till sin vagn.
Går runt med hjälp av stöd, är favoriten :)

Sen har hon kommit på en ny sak, som fick både mig och Andreas att hämpna. VI försöker mysa lite på morgonen tillsammans alla tre. Och vi ligger i sängen och från ingenstans så ska bara Clara börja krypaa runt i sängen våran, och våran nya säng är hög. Och vad gör tjej, jo hon kryper fram till kanten på sängen kollar ner, vänder sig sedan och gå med med benen och rumpan först. Då var hon ca 9½ månad när hon kom på de. På hittig tjej.

Och i julas så fick vi besök av Andreas bonus syster och hennes familj från Stockholm. Vi vuxna sitter i köket, barnen gjorde det en stund också, men Claras rum lockade för mycket :) så O gick in i Claras rum och började röja. Medans H och Clara var i vardagsrummet.
Sen varit det tyst en stund....och då gick Andreas bonus syster in i vardagsrummet och upptäcker då att H och Clara sitter i soffan. VA sitter Clara i soffan. Hon kommer tillbaka till köket och säger att Clara sitter i soffan, systern frågade om Clara fick de. Både jag och Andreas springer in i vardagsrummet och japp upptäckte att Clara satt i soffan och kollade på tv:en.
Vi frågade H om hon hjälpt Clara upp. Och de hade hon inte.
Jag och Andreas var himla nyfiken på hur Clara kommit upp i soffan.
Men i början av januari så visade Clara först Andreas att hon kunde komma upp själv, och sen mig att hon kunde själv.

Sen så har Clara visat oss att det är nog inte så långt borta till att hon vill gå runt själv, utan våra fingrar och möbler.
För i början att detta år så tog hon 3 steg brevid soffan :) Mamma och pappas lilla tjej börjar bli stor.

Det har mamman också blivit :p ett år äldre i allafall ;) men det är inget speciellt faktiskt...bara 24år.

Nu har tösen vaknat efter sin förrmiddags lur, så nu ska jag vara med henne.

Stora kramar från mig :)

RSS 2.0