Måste bara berätta ;)

Jag skulle fixa det sista tills vi (jag och mina syskon) ska fira våran mamma på morsdag :)
Jag sätter mig på cykeln och cyklar till Coop och när jag kommer dit och har fixa det sista jag ska ha i korgen och har kommit igenom kassan så kommer det fram en tjej med en samma gelè hjärtan i en fin skål och säger grattis på morsdag och klappade mig på magen.
Jag varit så chockad så jag sa tack och tittade på henne och gick där i från.
JAG ÄR INTE MAMMA OCH INTE GRAVID jag vet att jag har gått upp i vikt men men någon måtta får det vara...
Ha ha ha ha kan inte annat än skratta åt de, jag cyklade hem igen med ett leende på läpparna som jag gick dit med....fast jag är tjock.

GRATTIS ALLA MAMMOR PÅ MORSDAG....

jag ska fira min mamma nu klockan 16.00 kommer hon hem till mig, sen ska vi överraska henne lite :)
Men med vad ska jag inte avslöja just nu, skriver det senare.

puss och hej på er alla
från en "tjock" fröken ;)

Fröken förkyld

Fröken förkyld har vaknat igen :(

Jag håller på att bli galen, varför får jag inte var fri från alla dessa olika förkylningar.
Just nu så har jag, svullna halsmandlar, har ont i halsen, hes, lättare svettningar och seg i hela kroppen.
BLÄ BLÄ BLÄ.........

Alla huskurer är så hjärtligt välkomna.

Måste bli fri från detta innan söndag har jag bestämt.

Ger er en stor bamse kram från mig ;)

LITE GOTT OCH BLANDAT...

från mig ;)

Har fått bakläxa av några som tycker att jag inte skrivit på länge...så nu har jag tagit mig i kragen ;)

Hade lite önskemål på vad som är planerat i mitt liv framöver under sommaren ;)
Så här kommer lite uppdatering.
Kan börja med att säga att igår onsdag (27/5)hade jag ett möte med arbetsförmedlingen och försäkringskassan, om jag ska vara ärlig vet jag inte vad det mötet gav mig i dax läget, för efter varje mening kvinnan sa så slutade hon med att säga "men det är ju inte aktuellt för dig just nu" så det kändes ganska oaktuellt att vara där ;) *ler*
Men där jag var på onsdagen och hade grym huvudvärk när jag kom där i från.

Och idag har jag gjort något som var skit länge sedan jag gjorde själv... JAG HADE TVÄTT TID SJÄLV sambon jobbade så jag tänkte det får bära eller brista, jag ta tvätt stugan själv, vi hade inte så mycket tvätt. OCH JAG KLARADE DE :) det var en vinst för mig, kanske kan låta konsigt men jag får känna mig lite självständig...sen fick jag inta rygglägeen stund men det kunde jag stå ut med efter den vinsten :)
Sen tog jag cykeln upp till jobbet och hämtade hem mina inneskor, kan vara skönt att ha nu när det börjar bli varmare ute :)
Sen var det ryggläge igen.
Sen tog min underbara mamma med mig till myrorna efter hennes jobb och då shoppade jag ett par fina skor och en kjol, ska ta kort på inköpet så ni får se.
Sen hade vi ätit middag, jag, sambon och sambons bror.
Efter middagen gick jag och sambon upp till våran kollonilott och kollade om det har växt någonting...och jag börjar nästan tro att jag har gröna fingrar ;) men mycket är nog mycket för att min lillebror hjälpte mig utan han hade det nog inte gått :)

I morgon, är en dag jag lämnat ganska ren i kalendern, men snabbt så fyllde jag den genom ett samtal till pappa ;)
Min underbara pappa ska komma förbi och hjälpa sambon med hans cykel på min beställning ;) men alla som känner mig sambon känner igen det, ber jag honom inte så händer ingenting, och nu kunde varken jag eller samobn så då ringer jag in någon annan ;)
Sen måste jag städa här hemma lite grann, plus att jag bokat in en prommis med pappa i våran lilla skog vi har brevid området vi bor på.

Älsklingen slutar 12.00 och började då 07.00 så det var en kort dag för honom så vi ska nog passa på att mysa lite med varandra, kanske kan få honom tillsammans med mig att äta grillat och se en film ;)
Just de ja, han skulle ner på stan och besöka någon tant också men det förstör ju inte mina planer ;)

Lördag så jobbar älsklingen 16.00-21.00 *lätt suck*
Hatar när han jobbar dom passen, för dagen blir så bortglömd.
Men min underbara familj ska säkert göra någonting ;) om inte annat så får jag be min lillebror nr 1 eller 2 att hämta mig om ensamheten blir förstor, eller så blir det en kväll i soffan .

Söndag är det morsdag, och där så kan jag inte säga så mycket ännu, på grund av att ifall min älskade mamma skulle komma på tanken att gå in och läsa ;) så är det ju dumt om söndagens äventyr står här. Så det skriver jag nog på söndag kvällen eller måndag.

Sen är vi inne i juni månad :) SOMMAR
och för att det inte så bli så lång draget så skriver jag in lite datum som är inbokade för mig så ni får läsa det ni vill :)

1/6 Träffa en arbetsteratupen Lisa, för första gången, hon ska komma på hembesök.
2/6 Träffa en psykologen Örjan, för första gången klockan 09.00 på VC.
Sen samma dag ska jag även ha flera besök på VC klockan 14.00 ska jag vara på LABB för att få ta lite blodprov. Sen klockan 14.30 ska jag vara hos sjukgymnasten Barbro. Så tidigaste klockan 15.30 kommer jag att lämna VC väggar *suck*
3/6 Läkarbesök på VC hos Tore klockan 14.30, måste få diskutera mina mediciner nu innan semester tiderna, för jag står snart inte ut med alla antidepp piller som man ska testa sig fram med. Har hittills testat 4 olika sorter :( känner mig som en testkanin, och jag börjar fundera på hur många olika sorter det finns.
4/6 En dag som ser ut att vara ganska lugn hittills, det är först på kvällen jag ska försöka draihop till ett mary kay visning klockan 19.00
5/6 Ett till besök på VC då ska jag besöka Kuratorn Anita klockan 11.00
6/6 SVERIGE NATIONALDAG.
7/6 RÖST DAG..glöm ej att gå och rösta.
9/6 Besöka sjukgymnasten Barbro klockan 14.30
10/6 STUNDENT FIRANDE för hela slanten, jag har två kusiner som går ut, sen har sambon en kusin som går ut. Så hur vi ska lösa den dagen har vi inte kommit fram till ännu, mer än att sambon kanske jobbar dag den dagen *stor suck*
14/6 Denna dagen kommer att bli jobbig :( denna dag skulle sambons morfar fyllt 77år. Vi saknar dig Kurt.
15/6 ÄLSKLINGENS FÖRSTA SEMESTERDAG :) nu har han semester i 4 veckor.
16/6 Jag har AVSTÄMNINGSMÖTE med FK, läkaren, och chefen ...om hur min sjukskriven kommer att se ut och vad som händer nu. Då kommer jag även att kanske få veta hur jag är fortsatt sjukskriven och hur min ev. semester är lagd. Och hur det blir med allt.
19/6 MIDSOMMARAFTON en dag som jag hade önskat att gud hade glömt, jag fattar inte varför jag är så negativ till midsommar iår men det känns inte kul. Jag kan gått och väl sitta hemma och glo i väggen. Men tror inte min karl är så sugen på de. Så vi har inte bestämt någonting, vi har 4 olika sätt vi kan göra det på.
*Hos sambons mamma.
*Hos sambons pappa.
*Hos min mamma och pappa.
*Hemma med bara mig och sambon.
Så inget är bestämt så här långt, det beror på hur vi känner för att göra.
23/6 fyller min yngsta moster 35år. Och kanske den dag så lämnar jag och sambon Umeå för en stund. Vi är bjuden ner till Västerås den 25/6 det är en festival där nere så dit ska vi Så vi åker nog redan 23/5 så vi hinner ta det lungt ner till västerås, vi ska stanna i Bollnäs och sova två nätter på hotell och upptäcka bollnäs ;) och bara få komma från allt. Få vara lite själv innan vi ska bo hos sambons kompis en hel del.
28/6 lämnar vi västerås, och börjar våran resa upp till Umeå igen, men vi ska stanna till lite i mellanåt, både för min smärtas skull och få njuta av våran semester tillsammans. Så vi vet inte riktigt när vi är hemma men innan den 2/7 i allafall, för då har vi en bonus svärmor som fyller år :) sambons bonus mamma fyller år så där ska vi vara hemma och fria henne.
7/7 har vi ett födelsebarn, sambons kusin fyller så stort som 6år (om jag minns rätt)
Sen sista datumet som jag orkar skriva är ..
13/7 Det är sambons första arbetsdag efter 4 veckor lång semester.

Nu håller min smärta på att ta över mitt skrivande, det blir svarta flimmer tillfällen framför ögonen så jag måste ta och lägga mig ner nu. Börjar bli rätt äckligt.

Tack för ni läst allt detta, hoppas jag kunde uppfylla någon önskning ;)

Puss och kram på er :)

Lill lördag ;) hihi

Idag är det lill lördag även kallad onsdag ;p

Soligt och fint ät det här i Umeå i allafall hoppas vi har det lika fint :)

Allt känns underbart, jag har min smärta på en nivå som går att ha det bra med :)
Har avklarat ett samtal med kuratorn på vårdcentralen.

Så nu är dagen helt dunder bra, ska sätta mig på altanen och läsa en bok i solen eller kanske sticka lite som jag nyss lärt mig så bra :) håller ju på med en filt , blir aksnke klar till vintern när man behöver den ;) hihi

Det är min dag idag, försöker få sambon att gå ut med mig och ta en glass i solen men han vill sitta vid sin dator *tråkig man kan vara*
Sen börjar han ju jobba klockan 16.00 och då ska jag nog sätta mig på rumpan framför ett skåp där vi har plastlådor och rensa lite, nu får vi knappt igen skåpet och då är det verkligen dax att rensa :)

Sen när sambon slutar klockan 21.00 så ska jag ta mig så ben och g upp till hans jobb och möta honom, så kan vi gå en prommis efter hans jobb *mysigt* men men får se om han vill de.

Imorgon Torsdag (kristi himmelfärdsdag)
En röd dag, finns inte så himmla mycket att sätta klorna i ;)
Ska nog packa lite granna och mysa på här hemma och bara ta det lugnt INGEN STRESS.
Även denna dagen börjar sambon 16.00 och slutar 21.00 så det kanske blir en prommis tillsammans då också om jag har tur *ler*

Fredag då ska jag ta bussen till sundsvall och hälsa på en kompis och bara mysa ;) eller hur vännen? ;)
Och där blir jag fredag lördag och sen om vi känner att vi orkar med varandra så stannar jag tills söndag :) *hihi*
Sambon är ju ledig på fredag och söndag men han jobbar lördag mitt på dagen ....så han är så nöjd för då ska han få spela med polarna :) när chefen är borta :)

Så det är min planering resten av min vecka :)

NU ska jag springa ut så jag får njuta av solen medans den är på våran altan.

Kram på er alla :)

Oj, jag vann

Lite lätt chockad blev jag när jag kollade min mail i morse.

Jag skickade ut en länk om en tävling som GLIMRA FÖRLAG hade, och av de så vann jag tävligen :)

Såg här stod det på Glimra förlags hemsida.

Vi säger ett stort GRATTIS till SNORPAN som blev lottad som den lyckliga vinnaren och därmed blir belönad med ett bokpaket innehållandes samtliga av våra böcker - värde 1 332:-.  (citerat direkt från www.karleksforklaring.se )

Känns jätte kul att få vinna en tävling :)

Vill även skicka ut ett grattis till en blogg som heter L som fick ett pris med följande motivering (citerat direkt från  www.karleksforklaring.se )

Vi vill också passa på att ge ett litet specialpris till L, för den personliga och fina blogg du skriver. Tack!


Så nu är det bara att vänta på att vinsten kommer hem :) ska bli mysigt att få se vad jag har vunnit för någonting.

Kram Ida


Efterlysning!

EFTERLYSNING

VARS ÄR MITT LIV, JAG VILL HA TILLBAKA DEN IDA SOM JAG HAR VARIT, EN GLAD TJEJ SOM TYCKER ÄR LIVET ÄR POSITIVT...
DEN SOM HITTAR  DEN GAMLA IDA BELÖNAS MED EN "HITTELÖN" (hittelönen är en hemlis)

Känns som jag försökt med allt men har inte gjort något fynd...så nu behöver jag eran hjälp.


Någon som vill byta...

* VARNING FÖR GNÄLL*

JAG ÄR LESSSSS.

Nu ger jag upp, nu får mitt liv gå till återvinnigen för bäst behövande.

Jag försöker städigt hålla mig över vatten ytan, kämpar med min värk varje dag ut och in.
Men möter på motvind hur jag än vänder mig.

Ska på möte den 16 juni (avstämnings möte) eller som jag skulle vilja byta namn på det till.. avrättnings möte.
Det är ett j*vla försvarande på dessa möten.

Det jag hatar mest är när dessa vårdcentrals människor säger STRESS INTE hur lätt är det att ge f*n i att stressa är man ska vara överallt helt samtidigt. Får man i sig maten ska man vara nöjd.

Nu är jag les på att gnälla för idag, det finns mer underytan men jag orkar inte ta det nu för då kommer tårarna.

* SLUT GNÄLLT FÖR EN STUND * skönt att få gnälla lite och få ur sig lite, tack för ni läst så här långt.

Idag är en dag så kommer att rinna mig ur händerna på ett positivt sätt hoppas jag ;) ...för det är en dag så bara är planerad för MIG.
Nu på förmiddagen så är jag bara hemma med sambon. Visseligen så är vi inte så mycket med varandra men vi är hemma båda två i allafall, sambon sitter i datarummet och jag håller på så gott jag kan i hemmet, fast nu sitter jag med er.
Sen vid 15- tiden ska jag ta bussen ner på stan, eller om jag skulle så lift av mamma, minns inte helt säkert (minnet är inte det bästa är smärtan är hög) men ner på stan ska jag ;)
Sen ska jag kolla upp en sak gällande morsdag (31maj) mer säger jag inte ifall min mamma skulle få för sig att läsa ;)
Sen ska jag klockan 16.00 få en spa behandling för mina naglar, fick en massage behandling av älsklingen i julklapp som jag inte kan använda p.g.a all smärta, det gör så ont om man ska få en helkropps massage. Så jag gick dit och byta det till någon som inte göra ont (hoppas jag) ;) Så det varit en SPA- manikyr lyx (står det på boknings kvittot) så det ska bli skönt så bara känna sig ompysslad, har aldrig gjort någonting sådant förut....känns lite konstigt att få gå och få manikyr :)
Sen efter den bahandligen ska jag möta upp min mamma på stan och vi ska äta med middag, mor och dotter ihop :) och efter de så är planen att vi ska åka och simma på badhuset.
Sen är det nog bara hem och njuta av slutet av dagen ;) ska se om smärtan tillåter mig att jag får fixa lite på min och sambon kolloni lott. Annars blir det soff lägg med min stickning som jag håller på med :)
Sen ska jag nog ikväll komma över min och sambons ekonomi, känns som jag skulle vilja att vi skulle kunna göra någonting i sommar nu när vi har semester men det ser mörkt ut nu. Men ska kolla upp de och se vad vi kan försöka vända på för att kanske få göra någonting mysigt med varandra under semestern. Har lite tankar på att se om ni kan åka iväg sambon första semster dagar till stockholm och bara mysa. Bo på hotellet som vi bodde på sist vi vara i stockholm och kasnke åka på skansen och kolla, bara njuta av varandra slippa ALLA vårdcentalas besök, slippa allt på hemma plan. Bara ro om varandra. Men får se vad som ekonomin tilllåter.
Var tänkt att vi ska få besök ev. under sommaren men jag tror inte det blir någonting för 2 av de 3 som pratat om de har dessas flickvänner gått och blivit gravid och ska få i aug-sep så det vara väl inte dunder sugen på att komma från skåne och västerås då...sen den tredje blev pappa i jan, så det inte hur sugen dom är på att komma men det lär vi ju se.
Men hoppas jag och älsklingen kan få allt och gå ihop så vi får vara med varandra sen så får vi se om jag är sjukskriven över sommaren eller om jag jobbar och har semester för har jag jobb och semester så har vi BARA 1 VECKA tillsammans i år. Men är jag sjukskriven så har vi 4 veckor tillsammans så allt beror lite på de också. Men den som lever får se de.

OJ VAD JAG BABBLAR PÅ.....

Nu ska jag gå och pussa på min älskling som sitter i datarummet och sen ska jag gå och ta mina smärtastillande piller.

Ha en bra dag på er.

Puss och kram från mig


Länge sedan sist ;)

Kan ta det från början för er som är nyfikna ;)

Som ni kanske minns så hade jag hittat ett hus som både jag och sambon fick upp ögonen för....den 6 maj var vi och kolla på huset och kom då snabbt överens som att 2500000kr var inte huset värd i våra ögon.
Så det med en snabb titt och igen mer.

Och i fredags var jag på IKEA med svärmor, hennes pojkvän och svärmors mamma....det var trevligt, men smärtan var för hög för att det blev så där kul som det brukar vara, om ni förstår hur jag menar.
Men plånboken tyckte om resan på IKEA...jag kom hem med 3 rullar present papper, en kanna och ett gose djur. Och två kuddar men dom hade inte jag köpt utan dom köpte svärmor till sambon och mig som vi ska ha på köksoffan :)

I söndags hade jag tupperware party här hemma, det var trevligt :) inte så mycket att säga runt de kanske ;)

Och idag så här jag först var en sväng på jobbet och hälsat på...var väl inte så där jätte kul, älskar alla barnen och känner mig välkommen av dom men det är något som fattas, JO kollegorna, ena kollegan gråter så fort hon ser mig, och när hon ska kramas tror han jag ska gå sönder, men hon har i allafall ett leende på läpparna vilket känns skönt. Hon som är vikarie för mig hon behandlar mig som luft, går förbi mig utan ett ljud än om jag hejar på henne så går hon bara förbi, tro mig jag har nästan testat allt för att få henne uppmärksamhet för att få ett hej i allafall...men misslyckas. Vi har en till vikarie på dagis som jobber för en tjej som mamma ledig och hon är en fantasktisk kollega, har inte haft så mycket att göra med henne men det lilla vi sätt varandra så verkar hon så bra....och sen har vi en kollega till som inte ens är nästan värd att nämna, hon tycker bara att allt detta med min smärta och min kropp är små potatis...och jag begär inte att hon ska tycka synd om mig men håll sina hemska kommentarer för sig själv tycker jag man kan göra om man är över 50+
lite vett kan man väl ha fast hon börjar bli med året och komma in i alla olika faser (tänkte mest på klimakteriet)...men men när jag väl varit där och hälsat på sig gick jag till sjukgymnaten.
Sen när jag väl kom där i från så skulle sambon iväg till två möten nere på stan så jag följde med honom ner på stan och medans han var på möten så passade jag på att göra lite ärenden, gick in på Wilmas och kollade om mitt presentkort jag fick av älsklingen i julas gick och bytta, p.g.a all min smärta så känns inte en helkroppsmassage som en så bra idè...så jag bytte det mot en SPA MANIKYR LYX :) för det är inget som kan göra ont i i varken höften, ryggen eller knäna så det var nog ett bra val av mig tror jag :) så dit ska jag på onsdag klockan 16.00 och få lyxa till mig :)
Sen var jag och kollade upp min glasögon.
Gick på bibblan och kollade lite böcker.
Gick på posten och skickade iväg ett paket.
Och pratade i telefonen gjorde jag också det får vi inte glömma ;) :p
Sen var jag och kollade upp en sak gällande morsdag ;)

Sen så till kom det lite koll i lite butiker :)

Sen när sambon var klar på alla sin möten så gick vi och åt middag ute, det varit varsin paj med sallad. jag tog en kyckling paj och sambon en körrfärspaj. *MUMSIGT*

Och nu sitter jag här vid vardagsrums bordet och skrev....plus slänger en titt på tven i mellan åt. sen så sitter min älskling i sitt datarum och pratar med sig själv ;) nä han pratar med sina polare i hörlurarna..men det låter som han pratar med sig själv och just nu är det engelska som gäller tydligen där inne ;)

Men nu ska jag ta och ringa min ena moster och höra hur det går med hennes rensning, hon ska rensa sina kläder och jag har första titten :D kul med nya kläder...fast nya och nya är dom ju inte men nya för mig :D

Puss och kram på er alla.

Hitta in denna tävling.

Som sagt kolla in denna tävling.
Så fina böcker.
Skickar in en länk till den, så spring och kolla :)

 
http://www.karleksforklaring.se/

Kram Ida...


GRATTIS

Mi... och Ma... fyller idag så stort som 20år.
Tänka sig att mina bröder har blivit så stora killar ;)
Tvillingarna fyllde 20år idag och lillebror fyller 18 år i dec.
Wow så tiden går, mina "små" killar är helt plötsligt karlar ;)
Tiden går fort.




STORT GRATTIS TILL 20 ÅRINGARNA.

Stora kramar från en stolt stora syster :)




DIAGNOSEN...

Har jag nu fått av läkaren, hade mitt läkarbesök idag klockan 14.30 och då skulle han göra dom sista undersökningar på mig för att fastställa FIBROMYALGI.

Och han gjorde undersökningarna och det varit ett glas klart beslut av honom, diagnosen varit FIBROMYALGI.

Undersökning var att han skulle trycka på 18 punkter på min kropp och jag skulle från en skala 1-10 säga smärtan.
Och av dessa 18 punkter ska man ha 11 punkter som är i fibromyalgi grad för att få diagnosen.

Och jag hade 16 punker av 18 punkter, så jag fick det svart på vitt att jag har fibromyalgi :(  Känns skit jobbigt, rent ut sagt förjävligt.
Som 22åring SKA man inte ha så ont som jag har de...VARFÖR JUST JAG ??????

Så min dag sedan läkarbesöket har beståt av att förstå att jag har det jag läst om så mycket :(
och det är bara att fortsätta läsa och och testa sig fram vad som hjälper mig, hur just jag ska få min smärta att bli något att leva med.
Måste få smärtan på en nivå som är "vettig" att leva med.

Skickar in lite länkar i fall det finns någon som vill läsa lite granna.

http://www.sjukvardsradgivningen.se/artikel.asp?CategoryID=26471

http://www.fibromyalgi.nu/fms_symptom.asp

Hoppas någon kan få lite info :) om detta var konstig info så finns det en uppsjö av infoo både på internet och i bok väg...ska nu börja läsa en bok som heter FIBROMYALGI, KRONISK VÄRK OCH TRÖTTHET. Får se om den har något att ge just mig och just nu.

Nu ska jag ta och lägga mig på soffan och se om min hemska huvudvärk vill överge mig innan jag ska sova.

Tack för att ni läser.

Kram från en ganska ledsen och les Ida.







Min och älsklingens valborgshelg

den blev inte som planerat.
Älskligen började må dåligt redan på onsdag, han mådde dåligt och hade jätte ont i magen.
På onsdag kväll kom febern och det var ingen liten feber stigning han hade.... natten till torsdag låg han på 39.8 i feber :( jag ringde sjukvårds upplysningen för att få hjälp med att hur jag skulle få ner feber så fort som möjligt.
Och tipsen jag fick där ifrån hjälpte säkert för febern gick ner men VÄLDIGT sakta.
 För er som och vill ha feber nedstätande tips...så fick jag tipset att öppna altan dörren och klä av sambon och bara ha ett lakan över honom. Och sen ge honom full dos av alvedon och ipern (blandat) och att sambon skulle dricka, dricka och åter dricka i mängder.

Natten till torsdag gick sakta men säkert framåt....jag ringde till sjukvårdsupplysningen kring 24- tiden och fick dessa ovanstående tipsen.
Sen så låg vi och såg tv.e tills jag somnade, älskligen var fortfarande vaken....jag vakande tidigare och morgonen och tog han i pannan och han var het som en kamin :( han log på en madress i vardagsrummet och var varm som en kamin och yrade för allt vad febern gav :( hemskt att se sin älsklingen så sjuk.

På torsdagen morgon var febern fortfarande kvar men mycket mycket lägre än tidigare.
Mag smärtorna var kvar och jätte hårt utsträckning.

Men älskligen repade sig bra, under dagen och blev lite piggare och ville försöka genomföra våran kväll tillsammans med god mat och mys.

Men det gick så där, han fick lov att be till porslins guden innan middagen (kräkas)
Jag gjorde under tiden i ordning middagen, så gott som de gick med att höra sambon vara i badrummet och ge i från sig äckliga ljud.

Middagen blev potatisgratäng med grillad fläskfilè med sallan och sås.
Och jag skulle då lyckas grilla helt själv...vilket inte är lätt. Men klar blev det till slut.

Vi åt middag tillsammans, och efterrätt fick vi också ner.....och lite gos i soffan, ingen brasa för båran del med för dig räckte det gott och lov med min grillning ;)

Sen på natten till fredag, när jag sov så fick sambon lov att av lägga en till bön. ((BLÄ ))
Men på morgonen var det bättre för honom.
Han ville ha laxermedel..och snäl som han sambon är, så fick han de...

Sen var det så att på fredag kväll skulle jag hem till mina föräldrar för att på lördag följa med min mamma till Lycksele och inköpa lite presenter till mina bröder som fyller år på tisdag.
Så fredag kväll och natt var ajg inte hemma med älsklingen men med telefon kontakt så håll jag mig uppdaterad hur det var med honom.
Sen på lördag var jag i Lycksele hela dagen och sen när jag kom hem på lördag kväll kring 17- tiden var jag JÄTTE efterlängtad av sambon. Han sa att han hade saknat mig jätte mycket. ((söt killen))

Sen på lördag kväll mådde han litetdåligt men vi tog oss en lätt promenad för att få komma ut i friska luften. Så efter den lilla prommisen var han helt slut.
Somnade som en sten. och sov tills i morse och nu har han både varit uppe och ätit och hjälp med i köket..plus suttit vid datorn så nu börjar jag få tillbaka med älskling igen.
Men han är lite dålig ännu :( inte helt bra...just nu ligger han här i vardagsrummet på madrassen och ser på hockey lettland mot ryssland...och innan dess såg han sverige mot något land som jag inte minns namnet på, men det viktiga var ju att vi VANN :)

Och när jag var hemma hos mina föräldrar så fick jag upp ögonen för stickning så just nu har jag lärt mig sticka ((lite grann)) och håller på med att sticka en pläd :)


Nu ska jag gå och vara lite min min sjuklig ;)

Puss och kram på er alla.


RSS 2.0