Två grattis hälsningar :)

Först så vill jag skicka en stor grattis kram till min kusin som fyller 20år den 30/5 på Claras dop dag... så eftersom vi har så mycket annat att tänka på så kommer inte vi att ha någon möjlighet att komma och gratta henne.
Jag, Clara och hennes gudmor har idag varit och köpt en födelsedag present till Emma-Karin som jag hoppas jag kan få skicka till henne på något sätt.

Sen vill jag även gratta alla mammor som har morsdag på söndag 30/5
GRATTIS



GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Besök

Claras gudmor Maribel anlände till oss igår eftermiddag *mysigt*
Tyvärr hade vi bara lite sol och en massa blåst att bjuda på...men hon vände inte på flygplatsen :p
Vi gillade och hade mysigt...
Mari och Clara dom myse och fann varandra jätte bra :)

Och idag har vi varit och hämtat Claras dopklänning hos Andreas mormor.... den är jätte fina och kommer att passa Clara perfekt på söndag, hon kommer att bli så fått med sitt mörk rosa dopband till :)
super druper bra :p
Och sen tog vi en biltur runt i umeå och visade Mari lite olika ställen i stan ;)
Och har vi ätit middag tillsammans men Andreas lillebror Emil och våran genmensamma kompis Christoffer. Vi lyckade till det med hämta mat från kina resturagen nedför sjukhuset...dom har super god mat *mums*
Sen åt vi fruktsalland till efterrätt.....
Sen var det natten för Clara gumman men det tyckte inte hon...hon ville vänta tills hon blev övertrött och sen fick jag söva henne i sovrummet......lite mamma och Clara mys :)
Så nu sover våran lilla prinsessa så fina i sin säng.
Och kommer att väcka sin mamma där kring kanske 04 tiden för mer mat och sen hoppas vi att hon vill sova en bra stund till ;)
För morgon dagen har mycket att bjuda ...

På schemat för helgen står följade...
Imorgon:
*Handla så Nikki kan baka smörgåstårtorna till Claras dop.
*Mysa och bara vara med varandra tror jag kanske vi kan behöva fixa lite inför dopet så vi verkligen har allt.
*Fixa i ordning inför att Clara så få ha barnvakt medans Andreas, Jag, Mari, Magnus och Emil. Barnvakt denna gång blir Claras mormor och morfar.
* Fixa iordning oss själv inför nodic rock festivalen vi ska på.
* Äta middag
* Se på nodic rock fastivalen
*hem och låta Claras mormor och morfar åka med....det kan blir väldigt sent.
* SOVA

Söndagen:
* Fixa i ordning oss inför dopet
* Se så vi har med alllt
* Ta oss upp till kyrkan
* CLARAS DOP
och allt vad som hör till de när man är förälder :)

Sen vad som händer resten av söndagen vet jag ej.....
Få se hur trött man är och vad kvällen har att ge.

Nu ska jag ta och avsluta detta inlägg och börja skriva på ett annat ;) ett grattis inlägg ska in :P

Puss och kram :)

Lilla älsklingen <3



Ikväll var vi på smyckesparty hos min pappas kusin Sussi :)
Och Josefin hade kameran framme, och Clara fastnade på lite bilder bland annat denna....
Så på bilden är min dotter lånad/tagen av Josefin ;) hi hi hi
Personen som håller i Clara på bilden är Sussi men man ser inte så mycket av henne ;) kanske kan få in en bättre bild framöver ;p

Vet ju att det har varit önskemål på att få se Clara och här kommer en liten bild på tösen.


Clara har feber + lite annan info

Inge kul alls... lilla tösen har feber.
Kollade hennes feber nyss och hon ligger på 38.5 grader :(
Nojjig som man är som mamma så ringde jag till sjukvårdsupplysning och fick det sagt för mig att så länge hon är med i beteendet och äter sin mat så är det ingen fara för henne. Och sen skulle vi hålla koll på febern så den inte stiger mer.
Det är ju inte ovanligt att barn får feber efter deras vaccination, hoppas bara febern går ner.

Och Clara har feber och är det minsta konstig i morgon så blir det inget smyckes party för våran del.... Claras hälsa är prio 1.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Som ni vet ska Clara döpas på nu söndag 30\5 ... prästen ringde igår kväll och berättade att det blivit något fel i deras datasystem så Clara och ett annat barndop är samma tid på två olika ställen ... men det löse vi genom att flytta Claras dop med en timme.
Så i stället för att dopet ska börja klockan 13.00 så är det flyttat till 14.00
Tänkte det kunde vara bra information att skicka ut på bloggen för vet nämligen att det finns visa blogg läsare som vill vara med på Claras stor dag ... det tycker både jag och Andreas är jätte mysigt. Det visar ju verkligen att man tänker på Clara och kan tänka sig komma på dopgudtjänsten.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ska jag fundera på att bädda för Clara och Andreas här i vardagsrummet.
Det är nämligen lite svallare här i vardagsrummet än vad det är i sovrummet och för Claras feber så verkar det vara skönt att befinna sig i vardagsrummet.
Så jag ska ta och bädda för henne och Andreas i vardagsrummet, själv ska jag sova i sängen i sovrummet för min kropps skull klarar inte av riktigt att sova i vardagsrummet och när Andreas sover i vardagsrummet med Clara är det ingen fara om inte jag sover där.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

God natt, sov gott alla blogg läsare.
Kramar från mig <3

Nordic rock festivalen....

HÄR KOMMER VI :)
Nu har vi bokat biljetterna...så den 29 maj så blir det konsert för oss.
Claras gudmor Mari har kommit upp till oss, och vi har mormor och morfar som sitter barnvakt åt Clara...sen följer Magnus och hans flickvän Nikki också med.
Ska bli mysigt.

Kommer att kännas konstig att behöva lämna bort Clara över några timmar...men hoppas jag kan få ha kul och slappna av, för jag vet ju att Clara har det bra där hon är.

Europe
 Skid Row 
Nocturnal Rites 
April Divine
Dessa fyra banden är det som ska spela...som tydligen var dom som var klara enligt hemsidan :)
Så i morgon ska jag se om Clara är sugen på att ta sig en tur till stan och folketshus för då ska jag hämta ut biljetterna, så det är färdigt så man slipper tänka på de nu när allt med dopet är i tankarna så man inte glömmer bort biljtterna...det skulle vara dråpligt.

nu ska jag krypa till sängs.
god natt på er

EFTERLYSER

EN SÅNG RÖST TILL MIN DOTTERS DOP...

JAG HAR NU SUTTIT OCH TÄNKTE LITE...
SKULLE VARA MYSIGT OM MAN HADE NÅGON SOM SJUNG EN LÅT PÅ CLARAS DOP....JAG HAR INGEN SÅNG RÖST SÅ JAG PASSAR PÅ MIN EGEN IDÈ ;)

MEN FINNS DET NÅGON SOM KAN TÄNKA SIG ATT SJUNGA TROR.....
DET BÖRJAR DRA IHOP SIG FÖR DAGEN D...SÅ ÄR DET NÅGON SOM LÄSER DETTA OCH KÄNNER ATT PERSONER VILL KANSKE SJUNGA PÅ CLARAS DOP SÅ HÖR AV ER SÅ SKA JAG SE VAD GUBBEN SÄGER...HAR INTE HUNDRA ANKRAT DET HOS HONOM ÄNNU....JAG HAR BARA LAGT FRAM DET TILL HONOM ÄN SÅ LÄNGE.

KÄNNER DU DIG MANAD FÖR UPPDARGET?
LÄMNA EN KOMMENTAR....

Imorgon händer det saker :)

Imorgon ska man få bli modell för en dag :)

Har fått med mig lite personer vi min sida ....
Magnus lyckades jag få med :) tyvärr ingen av mina andra bröder men men jag tar dom en omgång vid annat tillfälle :p
Sen fick jag med mig Isabell, hon låg på BB samtigt som mig....och fick en Alex på morgonen och jag fick ju Clara på kvällen så vi försöker träffas så ofta vi kan, en till två gånger i veckan har vi lyckas med hittills :)
Sen fick jag med mig lilla familjen Kvarnström/Sandström :) Andreas, Clara och jag...
Ska bli super mysigt... hoppas jag kan lyckas få in lite bilder på mig och lilla familjen ....ifall vi köper några vill säga :p

Så i morgon klockan 15.30 ska jag få uppleva lite modell liv :p och jag vet vad en här inne kan tänka...ska inte säga vem och inte vad.....eller jo MIA jag lovar ska försöka att bli bra på kort ;) jag har nämligt en förmåga att lyckas göra det mest konstiga när Mia försöker ta bild på mig...MEN HON LYCKAS FÅ MIG FIN PÅ KORT :)
men hon behöver ta en del ;) hi h ihi men jag lovar att jag ska försöka försöka försöka vara normal på dessa kort :)

god natt på er

Kolla in tösen ;)

Var inne på min tremenings blogg och tittade lite bilder som hon tog när jag var på besök med Clara dit en kväll för bra länge sedan känns det som...
Men josefin håll i hatten, vi kommer snart igen ;) hi hi hi


Josefin och Clara myser tillsammans i soffan :) Clara tyckte/tycker Josefin är en rolig figur :) hi hi Men på Josefins mamma Sussi, där passar Clara på att kräkas ;) ... vilket hon snabbt fick på peppning att göra ingen av sina tremeningar som var hemma ;)


Dax för hemfärd....på med den roliga mössan som jag och min mamma var och shoppad ....hon ser ut som en liten mus i den mössan ;)

Tack josefin för att jag fick ta bilderna från din blogg :D

Vår vår vår vår :) snart sommar ;)

Oj vad länge sedan jag skrev här inne :)
Mycket här hänt här hemma....

Minns inte ens vad jag berättade sist och orkar inte gå tillbaka och kolla upp de :p
Ikea resa med Clara, Mikael och Julia gick jätte bra och vå super trevlig :) det måste vi göra om...och vara med lilla Clara på ikea var inga problem, man måste bara tänka i hela andra bandor än vad man gör annars....för sist jag var på ikea behövde inte jag besöka skötrummet och mata en hungrig liten tös :) men allt gick super.

Bara en sådan sak som att Clara har blivit så stor att hon har behöft gå upp en storlek i blöjor :)

Clara har testat sitta i barnstolen som finns hos Claras farmor, det fick bra för att bara testa, hon är ju ännu för liten för att sitta själv men hon satt en liten stund med hjälp att kuddar :)

Sen har man genom gått ännu en års dag då man minns sin mormor ännu mer än annars.....Tänk så underbart det hade varit om min mormor också hade fått uppleva Clara.

Valborgsmässoafton avnjöt vi hemma...Andreas hade två kompisar på besök och hans bror...vi åt middag och myste i all enkelhet.
Har jag hade gjort två efterrätter som jag hittade ...ett recept kom från internet och det receptet varit inte alls bra...sen hittade ett recpet i ett reklamblad det varot bättre men inte super som jag villa ha de :p

Sen första maj åkte vi hem till mina förldrar där vi sov en natt, det gick super bra.
Så nu har Clara testat sova bort också fast med mamma och pappa i sängen brevid :) Sen på söndagen tog jag och min mamma en tripp till dollarstore i Lycksele. Och där hittade man lite nyttigt till hemmet...dom har ju byggt ut själv affären så det stog en bra stund att ta sig igenom den... förrut så visste man precis vars det fanns saker som var värt att hitta och vars man skulle gå men nu var allt om kull gjort ...den det varit mycket bättre och trevligare. Och efter våran lilla tur dit så var det hem till umeå som gällde...men först förbi mina föräldrar och hämta resten av familjen... Clara och Andreas dom verkade haft en bra dag dom med.

Sen måste jag även berätta att våran lilla älskling kan somna in själv nu, man behöver inte bära och gunga och hålla på s¨man själv nästan somnar på cupen.
Utan vi göra henne iordning för kvällen lägger henne i sängen och dra igång henne sängmobil som hon fått av morbror Mikael och säger godnatt och stänger dörren...så där inne i sovrummet ligger hon och pratar lite för sig själv och tystnar på ljudet som spelas, sen somnar hon och sover 6-8 timmar i sträck...
Denna rutin har vi kört med några nätter nu och fast vi sov bort en natt så fungerar rutinen bara man har med sig allt man behöver för att hon ska känna sig lugn :)

Tänka sig inte långt kvar nu tills hennes dop :) det ska bli super mysigt... jag har fått ett litet håll i min planering ;) för att jag väntat på lite saker som skulle beställas men nu är jag på dop G igen.
Det är så roligt att få planera och fixa inför festligheter....längtar tills den dagen man får planerar sitt bröllop om den dagen kommer vill säga :) men det hoppas jag.

Och på tal om festligheter så fyller mina bröder år i veckan :) Tvillingarna Martin och Mikael fyller 21år på onsdag 5/5 super kul... när jag har i lycksele så hitta jag en lite sak till dom var...men det ska jag inte avslöja här i fall dom kommer in och läser :)
Och sen finns det en del personer som man måste gratta i maj månad men det tar jag närmare ...när det dagarna kommer :)

Nu ska jag och Clara ta oss ut i vagen...hon sover redan i vagnen men det är skönt att få gå ut och gå en stund och i allaflal idag när det är varmt och soligt :)

VÅR......... VÅR.......... VÅR.......... VÅR......... VÅR...... VÅR.... VÅR... VÅR


RSS 2.0