Roligt sammanträffande

I morse så skulle ju killar från ett företag komma och börja riva ut våran golv och vägg matta i badrummet (bara en del av mattan)
Och sagt och gjort just efter 08.00 så ringer det på dörren och där står två killar, var av ett känt ansikte :) "Jansson" fråga mig inte vad han heter ...men det är en kompis till mina bröder och sen gick vi på komfermationen )usäkta stavningen) tillsammans.....han var en av killarna som höll på att ge både pästen och min mormor som var ledare högt blodtryck.. hi hi så han håller nu på att riva i vårat badrum... Betongen var tydligen väldigt blött och vi har stora vatten bubblor under mattan på väggen...blä blä..men tur det händer någonting nu då, när man sen har rivit det han ska så ska det in en avfuktare där inne och det var en maskin som hade en del ljud för sig sa han..men men det är bara att stå ut....får väl sova med öronproppar om inte annat.

Slut snackat för mig just nu ;)

Ska ta och fixa lite lunch här hemma.
Ha en fortsatt trevlig dag.
KRAM

God morgon...eller är den god just idag?

Vaknade just innan klockan skulle ringa för väckning, kliver upp, öppnar dörren till toaletten när det är helt tomt på grejer...och vad ser jag? jo en kackerlacka som sitter så fint på golvet....och när man är gravid i veckan 27 så tänkte jag inte på något sätt börja jaga den i badrummet. Så jag dödade den trodde jag  men men nu när jag kollade efter så lever den lite grann ännu i den lilla plastpåsen jag la den i.
Varför i hela världen lever dom ännu...Anticimex trodde att det bara var en tillf
ällig grej men nu känner jag mig riktigt orolig....i våran lägenhet så står det utställt fällor för dom små äckliga liven....tog mig mod och kollade dom...jag varit allt annat än glad....svaret på de kan ni nog lista ut själva.

Jag som trodde detta skulle vara ett problem ur världen men så lätt fick jag det ej...så ska ringa Anticmex och berätta min hemska upptäckt och hoppas dom kan hjälpa till. För detta går ju inte, jag kan inte leva med en toalett man inte kan sätta ner fötterna på golvet, för då tror man att dom äcklig djuren avfaller en.

Nä nu tycker jag klockan kan gå lite fortare så man kan ringa Anticmex....

Men medans vi väntar på klockan ska nog jag ta och äta...för både pyret i magen verkar sova så gott och Andreas i sängen..så jag ska nog ta och mysa i köket, som snart är helt klart :) lite små fixa men ska jag foto köket så nu får se vad vi åstakommit på alla dessa veckor.....och sen börjas det i badrummet, men som tur är så slipper vi vara där och hålla på :)

Kommer nog in senare, kanske efter sjukgynast besöket.
Kram Ida

Blir så upprörd....

Blir så upprörd på denna värld ibland.
Varit så upprörd och ledsen att jag fick lov att gå från tv:en....satt och såg efterlyst på kanal 3....och det finns så förbannat dumt folk ute i samhället att snart vågar man ju inte gå ut.
Åka tunnelbana och det slutar med att man är medvetslös och den att det läcker hjärnvätska genom näsan om man anstränger sig...HELT SJUK.
Och sen tog dom upp mycket mycket mer hemska saker....
Föddes visa personer utan vett eller...vad är felet.

Hoppas efterlyst får in bra tips så dessa personer sätt bakom galler...

Nu ska jag ta och fixa lite här hemma ....sen är det säng dax ska ställa klockan på 07.00 ska vara upp i fall renoverings killarna kommer i morgon bitti...vill verkligen inte väckas av att någon går in med huvudnyckeln och man sover.
Så upp och hoppas tidigt.....
Men innan säng dax så måste jag fixa inför i morgn när killarna ska komma......jag och andreas började så bra men det hamnade lite bakundan, så jag ska se till så det blir klart och hoppas på hjälp men det ska jag nog få, har haft så ont i magen idag det kan gjort ont neråt så jag har försökt hålla mig på mattan och inte göra så mycket konstigt lyft och böjningar.....tog mig till och med en tupplur mellan 18-19.30 och det var skönt :)

Nä ni tack och hej för mig ...för idag i allafall

God natt och sov gott
Kram från mig

Skickar ett STORT....

GRATTIS till Mari som för några dagar sedan, fick alla sina papper på att hon äntligen är svensk medborgare.

Stort grattis igen vännen, för det är du värd.

                                                  


2009-11-25

En dag som kommer att stå på många viktiga papper i pyrets liv.
Idag har jag och Andreas skrivit under 3 olika papper på att Andreas är pappan  och att jag som mamma till pyret tilllåter Andreas pyrets pappa dela vårdnaden med mig.
Andreas behövde till och med vittnen som tittade på honom när man skrev under :) vi fick två vittnen en karl Björn och en kvinna Gun. Två glada typer :)

Tror jag aldrig varit på något så snabbare möte någonsin, vi satt där inne i 10 minuter.... snabba puckar kan man säga ;)

Sen så "firade" vi detta med en lunch salladsbuffè...mums. Och det varit vi nöjd med både två och även pyret verkar tyckte om de, har då inte visat tecken på annat ;) Så alla tre varit nöjda.

                                                 








Söndag....sista dagen på veckan.

Tänkte jag skulle infomera er om min vecka som kommer med stormsteg i morgon.



Måndag: Glädje mig åt att jag är i gravidetes veckan 27

Tisdag: 10.15- 11.00 sjukgymnastik i gymmet på vårdcentralen.

Ondags: 10.30 ska jag och Andreas infinna oss på familjerätten för att skriva papperna. Då kommer att det stå i sten att Andreas är pappa till pyret och att jag kommer att dela vårdnanden med Andreas... Och i denna frågan har jag fått många synpunkter...men en sak ska ni vet som tycket att vi göra fel JAG SKITER I ER... Andreas är pappa till pyret och med det så SKA han ha lika stor rätt till att ha dela vårdnad med mig PUNKT SLUT. Och detta ska skrivas på ondags och det känns jätte bra. Ett barn har rätt till både sin mamma och pappa om vi vuxna motförmodan skulle gå ifrån varandra. Ska också förtydla så jag slipper nästa slag av denna personen VI ÄR ÖVERENS OM DETTA.

Torsdag:
10.15- 11.00 sjukgymnastik i gymmet på vårdcentralen.

Fredag: 14.00 min efterlängtade kurator tid, känns verkar konsitgt att jag vill till kuratorn men för mig är det bra, jag får ventilera både gällande min sjukdom och nu gravideten också. Och när kommer där i från så känner jag mig som en nya Ida, mer ork och mer energi. För er som som känner att ni sitter i degen och bara krampar så kontakta kuratorn det kan hjälpa dig med. Tror varken jag eller Andreas hade orkat med mig om jag inte haft mina tider hos kuratorn. För jag har haft en period som jag tror gud glömde tyvärr....men det som inte dödar fast är jävligt nära det härdar en, har jag hört och känt på.

Fredag eftermiddag: Ska jag och älskligen rymma från stan, vi har fått låna min mammas bil, så när Andreas slutar jobbet så packar vi i bilen och sen rymmer vi till vårat första stopp som blev Hörnesand, vi hade en önskan på ö-vik och andra hand sunsvall men det frick lov att bli hörnesand på grund att att hotellplatserna var slut på dom hotell vi vill ha...men ska ska bli mysigt att få sova i hörnesand och se vad den staden har att ge. Ska bli mysigt, där ska vi ta in på hotell i 2 nätter. Men vi kommer inte att vara i Hörnesand så länge. För.....

Lördag: ...att resan ska vidare ner till sundsvall redan på lördag och där ska vi kolla på små saker till köket, och sen se om det finns något trevligt till pyret där :) ska bli mysigt att vi två kolla på någoting till pyret.....visst har vi gjort de förut men det känns lite mer speciellt nu...hoppas jag får veta mer av Andreas tycker kring vad pyret ska ha och så vidare, för hittills har han skickat över bollen till mig. Så ett av våra stopp i sundsvall är IKEA och sen lite butiker runt om, och sen vet man ju inte vad lördagen kan ge, vill inte sitta här och boka upp den, känns som vi ska bara njuta och det som vi hinner, det hinner vi :) som en blogg läsare sa priviat till mig "njut av den lilla tiden pyret är i magen och den tiden ni är två, för ni kommer aldrig mer att bara vara ni två" låter hårt men sant vi kommer ALDRIG att bara bara vi två mer...när vi sitter där på hemmet gamla och ensamma bara vi två och tänker tillbaka på denna tiden så är vi inte ens då själv, om vi fattar hur jag menar.

Söndag: vaknar i hörnesand, äter hotell frukosten MUMS...sen får vi se om vi åker hem direkt eller om vi kanske besöker dollarstore en snabbis men det beror ju också på om dom har öppet på en söndag och inte vilken söndag som helt utan 1.a advent :)

Det var min veckoplanering....mysigt att ni orkat läsa :)
Ta vara på varandra.
KRAM från mig.





Helt slut i kroppen.

Idag har jag hållt igång lite väl mycket.....för mycket tror jag det blev, lär känns det när sängen väntar.

Idag så var jag på stan med en kollega från jobbet, Bella med hennes 2 barn och hennes gravida mage ;)
Vi gick runt lite på stan och kollade in leksaks affärer, och tog även ett fika.
På stan träffade jag även en riktigt sötnos....bonus mosters sötnos. Jag har två sötnosar jag är bonus moster till men det var bara ena jag fick träffa idag. Och sen min underbara Mia fick jag ju en titt på :)
Sen bar det hemåt och väl hemma, andades jag lite och diskade lite granna, efter att Andreas tagit diskmaskinen.
Och mitt uppe i detta så kommer svärfar men våra köksluckor JIPPI så nu finns dom här hemma, visseligen sitter bara en på plats men dom är hemma i allafall så det är bara att sätta upp dom :)
Sen åkte jag iväg med min mamma, pappa och lillebror Magnus och köpte två par skor till magnus....har behövde både ett par uteskor och ett par inneskor till innebandyn...han ska tydligen ha match i morgon tillsammans med min andra bröder och resten av deras gäng.
Efter sko shoppingen så bar det iväg till matvaruaffären och jag inhadlade mest just bara för ikväll (middagen) och lite ut över de.
Sen när jag väl kom hem så gjorde vi i ordningen middagen som idag blev tacos, fredagen till ära ;p
Och efter middagen blev  det en LÅNG tid med tvätt stugan, samtidigt så såg vi en film tillsammans :) mwn nu äre allt tvättat och filmen är slut.

Har så uppsvullna fötter och fingrar nu så dax att besöka sängen och få sig lite av den efterlängtade sömnen, har börjat sova så himla konstigt...är ute stup i kvarten känns det som, och sen vaknar jag vid 06 tiden varje morgon och är pigg, men ibland kan jag somna om och sova till 09 men dom har jag turen på min sida helt och håller, och det är inte så vanligt.

babbel babbel babbel nu ska fröken krypa till kojs....ska se om älskligen vill följa med om stoppa om mig.....frågan är om han kan ta sig från datorn en stund för mig.....Det hoppas jag annars blir jag fröken storm tokig :)

Puss och god natt på er
ta vara på varandra i höst mörkret.
p.s tänkte skriva om något helt annat än vad de blev men men får ta det i morgon i stället...för ibland är hjärtkontoret inte helt med. d.s


Barnmorske besöket.

Idag var det dax för barnmorske besöket.
Jag gick dit fast jag inte kände mig helt hundra men eftersom läkaren sa igår när jag besökte honom att jag smittar inte så länge jag inte hostar på någon, och det gör man ju inte..plus att jag inte har nåhon hosta.

Men i allafall barnmorskebesöket, gick dit utan Andreas, han kände sig inte så bra och hade ingen ork i kroppen, men det visst vi om redan igår, så jag hade en plan B i fall Andreas verkligen inte ville idag...och plan B fick jag utnyttja, min mamma/pyrets mormor fick komma som sällskap :) vilket gick jätte bra.

När vi kom dit så var de dom "vanliga" sakerna jag först ska göra innan själva besöket, kissa i en burk och göra ett äggvite test (kolla så jag inte ha äggvita i urinet) och sen ställa mig på vågen......
Testet såg jätte bra ut, inget spår av äggvita i urinet :) och vikten den hade rört på sig :/ men det hade jag räknat ut själv innan ;) Kan avslöja att sen jag var på inskrivningen hos barnmorskan så har jag gått upp hela 9 kg i vikt BLÄ BLÄ men men
Sen fick jag komma in till barnmorskan, där vi pratade lite och jag ställde frågor som jag hade upp skrivet i kalendern.
Fick veta att det blir ingen vaccinations spruta nr 2 för oss gravid, vi ska tydligen har godkänt skydd mot svinsjukan med bara en spruta.
Sen fick jag vet att jag måste boka en tid för glutosbelastning som barnmorskan ville skulle utförras i vecka 49..... inget jag känner mig så glad över men men det ska man väl klara sig igenom.
Sen fick jag och mamma höra pyrets hjärtljud och det är lika mysigt varje gång....helt underbart.....och jag som är så rädd att pyret inte mår bra nu när jag är sjuk...men det finns jag ett litet bevis på att så var inte fallet, pyret verkar må prima :) vad man kan höra på hjärtat i allafall.
Fick efter de veta att det är inbokat ett besök på förlossningen den 12/1 klockan 18.00 vilket känns jätte trevligt, ska bli skönt att få se vars man ska när den stora dagen är inne :)
Sen fick jag även en ny tid för nästa barnmorske besök och det blev den 7/12 klockan 14.30 och då sa hon att hon skulle ta mer prover på mig för det gjorode hon inte idag eftersom förra veckans prover såg så bra ut så tyckte hon det var onödigt att göra testerna igen idag så nästa gång blir det prov dax ;)

Sen tror jag inte att det var något mer som vi gjorde hos barnmorskan idag.....


Nu ska jag ta och se vad lägenheten har att ge......den måste städas och plockas in.
Och sen få Andreas att lämna datorn, och det är inte lätt just nu......det har varit en period nu när datoerna hans varit avstängda, och dom sattets ingång typ bara när räkningarna skulle skrivas...MEN nu är det andra puckar....datorn datorn datorn......vi har ännu en lägenhet som inte ser bra ut, men det tror jag att han förträngt eller tror att bara jag ska fixa, men så lätt ska han inte få de....men det ledsamma i detta är att jag måste dra och slita och gnälla på honom för något ska bli gjort från hans sida...men men hoppas han fattar innan allt ät försent.....för jag orkar inte hur länge som helt och det har jag sagt hur många gånger som helt så det vet han.

Nu ska jag avsluta för idag.
Ha en mysigt kväll och ta hand om varandra.
puss och kram från mig.

Förkylnings uppdatering.



Andreas och jag ligger nu nästan helt utslagna, men vid gott mod.

Andreas var till läkaren igår och fick beskedet att han har öroninfektion (blä blä) så han kom hem med medicin som ska förhoppningsvis hjälpa.

Och idag var det min tur att då till läakren och få domen, men jag har bara en "vanlig" förkylning så om jag sköter den så kommer allt att gå fint. Men läkaren var nog med att säga att när man är gravid så har man lätt för att bli förkyld och sen så känna förkylningen värre än vad den är....

Så känner jag att jag orkar i morgon så blir det ett besök till barnmorskan, hoppas bara Andreas känner att han orkar annars får jag gå själv eller så lätt de som att mamma kunde följa med i stället för Andreas......får de hur det ser ut i morgon.

Nu ska jag gå och se om man kan i sig en liten lunch.
Kommer nog in senare efter lunchen :)

Puss och kram på er







Hejsan hoppsan :)

hi hi kan inte mer än skratta åt allt....
kanske måste ta det från början så ni hänger med lite mer ;)

Eftersom jag och Andreas INTE är gifta, och kommer inte att gifta oss innan bebisen kommer ut (lämna in protest listan till Andreas) hahaha nä skämt och sido.
Enligt systemet så räknas jag som ensam med detta barn...och jag bestämmer allt kring detta barn MEN så vill vi inte ha de så...
Vi fick veta av kvinnan på försäkringskassan som vi besökte för att kolla hur vi ligger till med pengar när vi går på föräldraledigt...hon där sa att Andreas måste skriva ett faderskaps bekräftan och vi måste även skriva att vi ska ha delad vårdnad om bebisen, vilket vi vill ha.
OKEJ
Försäkringskassan sa att vi skulle ringa familjerätten, vilket jag har ringt till mer än 10 gånger känns det som...får prata med alla andra än den kvinna som jag tydligen ska få tag på. Men dit jag vill komma är att skit vad man är nervös att riga till familjerätten, man har ju bara hört att dit går man om man har problem så lätt nervös är man när man måste ringa dit, men alla där verkar vara jätte mysiga, har pratat med 4 olika kvinnor och 2 karlar...så jag börjar snart funderar om jag pratat med alla snart FÖRUTOM Angelika som jag tydligen ska prata med ;) men hon jobbar aldrig.
Men alla jag pratat med verkar som sagt jätte mysiga, sista karl jag pratade med, han och jag pratade i 30 min om ALLT som har med barn och familj att göra...fick veta hur hans familj ser ut och han om min....hi hi  undra om han hade tråkig dag på jobbet eller bara var sugen på att prata :)
Så jag får fortsätta söka denna Angelika :) 
Nog snackat om famlijerätten, får jag inte tag på henne innan bebisen kommer så kommer hon att jaga mig ;) hihi

                                                                

                                                           DAGENS UPPGIFT

Ja, ni kanske minns mitt förrra inlägg där jag skriv vad jag skulle göra....gissa vad fröken fått gjort av de ;)

Klistar in punkterna från förra inlägget.....och sen får ni gissa vad jag har gjort av de som står.....

* ta hand om min sjuka älskling.
* ta disken
* boka tvättstugen
* boka kvartets lokalen
* göra mat shoppinglistan
* handla

Vad gissar ni??
väntar ... väntar.... väntar.... nä nu orkar jag inte vänta längre ;)

Jag gjorde följande
* tog hand om sjukligen jag lever med.
* bokade kvartets lokalen inför den 6jan 2010
* skrev mat listan.
* handlade.

Så idag så blir det att fortfölja  de andra punkerna och även sätta dit lite fler punkter tror jag.....
Så dagens punkter blir nog

* ta disken
* boka en tvätt tid i tvättstugen
* ta hand om mig själv, och älsklingen, för ni ligger vi både BLÄ men mig tar man inte död på genom en förkylning så det är bara att bita ihop och ta det lugnt men inte för lugnt heller ;)
* ta en prommis, om det bara vill sluta regna här, för gå ut i regnet känns lite onödigt.
* ringa min älskade mamma och se vad hon ska göra efter jobbet :) och vad jag ska fråga henne säger jag ej :) hihi
* städa grann i våran röra.
* får inte glömma bort att lägga mig på sängen och mysa med pyret i magen, känna dom dagliga rörelserna, underbart :D

MEN HINNER JAG INTE ALLT DETTA SÅ FÅR DET VARA TILLS I MORGON :) man ska inte ta ut sig för mycket.

                                               

Nu ska lämna tillbaka datorn till sambon....och åter gå till min punkter ;)

Puss och kram på er..och ta vara på varandra.


Mums!!!

Ååå vad sugen jag blev på att baka dessa

och dessa....


och dessa....


Detta skulle ju gå nu när vi har ny ugn MEN vårat kök är inte bakvänligt som det ser ut i dax läget....
Ska bli jätte mysigt att få baka fika brödet som vi ska bjuda på när jag fyller år i det nya köket :)
Och på tal om min födelsedag, så måste jag gå ner och boka våran kvartes lokal, för ha kalas här hos oss finns inte i tankarna för oss. För den 7jan ska våran stamrenovering börjas med, så det betyder att alla våra badrum och hall grejer är i vardagsrummet den 6jan när jag fyller år.
Men kvartes lokalen är bra, där firade Andreas sin födelsedag i okt :)

Nä kära vänner ska nog ta mig i kragen och göra lite saker här hemma nu på kvällens schema står de
* ta hand om min sjuka älskling.
* ta disken
* boka tvättstugen
* boka kvartets lokalen
* göra mat shoppinglistan
* handla
Tror jag fick med allt...så det är bara att sätta igång....

Ha en fortsatt trevlig fredags kväll....fredags mys ;)
puss och kram på er
och en spark från pyret kom just också...skickar den till er :)


Måste bara berätta en sak....

Igår kväll/natt när jag skulle krypa till kojs så hände någonting häftigt ska ni veta....
Hela grejen började med att Andreas skulle hjälpa mig med täcket, jag lägger mig på rygg och väntar på att Andreas ska lägga över täcket så där bra som bara han kan ;)
Och helt från ingenstans så har jag en rund bulle på min redan rullnda bulle ..om ni fattar vad jag menar.
På magen ser det åt som pyret tryckter ut sitt huvud eller rumpa mot min mage....lite sugen på att komma ut kanske, men lite fel tillväga gångssätt än vad jag och Andreas har tänkte ;)
Jätte häftigt....både jag och Andreas är där och pillar på bullen, jag kände inte när den tillkom och inte heller när pyret byte ställning....Pyret kanske har lärt sig vara smidigt för en gångs skull säg....annars brukar jag känna varje rörelse som händer där inne, men igår blev jag lurad.

Nä kära vänner nu ska jag gå iväg till den förbannade sjukgympan på vårdcentralen, känner mig inte speciellt glad i den.... och nu när jag har så himla ont i mina ben så är jag ännu mer anti sjukgympan....Troligen har jag fått en infektion i benen :( vilket gör skit ont....får knappt sova på nätterna. BLÄ BLÄ

Stora kramar från mig och pyret...och Andreas hälsar kanske ockå om ni har tur, men just nu ligger han här hemma och är jätte förkyld, feber, hosta, snuva tror jag fick med allt...stackars älskligen...just nu försöker han sova på en madrass i vardagsrummet...och hans natt sömn har tydligen inte fungerat.

Lite smått och gott från sambons dator :)

Hittade lite bilder på sambons dator, sitter och nästan gråter här vid datorn kan tillägga tårarna finns av lycka.
Tänk som mycket man gått igenom tillsammans hittills och mer kommer de att bli.
Titta och njut....


Fjällresan 2008 upp till sambons släkt stuga, underbart mycket snö och bara mys.....


sambons spelar skiten ur mig i umespelet....se vad hur han vräkte mig ;)
Denna bild också tagen på fjällresan 2008.


"hotell frukost" i stugan :)

NU BLIR DET INGA MER FJÄLLSTUGE BILDER ;) RESTEN ÄR MIN OCH ANDREAS HEMLIGA BILDER.

Men här kommer lite bilder från Grekland, där vi var på bröllop hösten 2007


Våran resa, på denna bild sitter vi innanför säkerhets kontrollen på Finlands flyplats och ska ha våran natt sittade på ett par stolar och över bord, på denna bilden sover Andreas..och jag är vaken.


Min tur att sova :) Andreas tog denna vackra bild, snart avgång mot Grekland.


Parkeringen utan för Atens flygplats.


En Ida som nästan ser i kors för att jag är så trött, tog mig till en toalett och byte kläder.
Väntar på inrikets flyget som skulle ta oss från Aten till Alexandropolis som var våran slut station.


Våran lilla äventys prommis utanför Atens flygplats ;) rättare sagt på flygplats parkeringen :)


Grekerna verkar tycka naket passar bra vid ingången till flyplatsen :)


Den grekiska bruden Vera, tillsammans med sin pappa, och i bakgrunden, en massa släkt och brud tärnor :)


Brudgummen Teo tillsammans med sin mamma, utanför kyrkan :) Brudgummen håller i brudens bukett :)


Andreas dansar en bröllopsdans i ring tillsammans med bruden och tärnorna, jag var också inbjuden men hade tidigare på dagen fallit och slagit ryggen i hotellets marmortrapp, jag hade för ont för att dansa. Men dom andra hade kul och jag åt dom :) (bild från efterfesten)


Grekerna har en helt annan grej i kyrkan än vad vi har, så jag och andreas såg knappt brudparet i kyrkan, på grund av alla greker....för i grekland står man runt brudparet och prästen när dom blir vigda. Men vi hade ingen chans att se så mycket....så vi passade på att ta kyrk bilder, detta är en bit av taket....hela kyrkan var målad så här till och med bänkarna som fanns där inne. COOLT.


Kyrkan från utsidan :) innan själva vigseln.....Brudparet gick inte tillsammans....hemma hos Veras föräldrar var Vera och dom hade en sång och dans med henne utanför porten. Och likadant för Teo :) Mysigt att få chansen att vara på ett grekiskt bröllop.


Andreas skulle fotografera någonting, och när jag fick se bilden sen i efterhand så fattar jag vad han kollade inför någoting ;P SER NI?


Gåvorna till gästerna efter bröllopet...och det kommer mera ska ni veta.....dom var två killar som sprang till bilen flera gånger och hämntade dessa korgar med gråvor. Fick veta dagen efter bröllopet att Vera (bruden) hade suttit och fixat alla dessa gåvor själv för hand.


Dagen efter bröllopet, togs denna bild om jag minns rätt.
Från vänster...bruden Vera, brudgummen Teo, en jätte trevlig tjej Anna, och Annas särbo som jag inte minns namnet på, sen har vi min älskling längst till höger :) Och mig ser ni i skuggan :P


På efterfesten, Bruden Vera och Anna :) Anna hade en jätte vacker klänning på sig...ja Vera också för den delen :)


Dagen efter bröllopet, vi väntar på att bli upphämtad av Vera och Teo, skulle följa dom till en affär där dom skulle vissa lite av de dom har beställt till deras nya boende....sen fick vi även en tur till de nya boendet, och det var jätte fint och grekiskt :) barnkammaren dom höll på att inreda var söt, just ja glömt säga att Vera var gravid under tiden bröllopet var :) men det kanske syns på bilderna har inte tittat själv så hårt :)


Vårat lilla husdjur, den levde i trappuppgången till vårat hotellrum.


Vera och Teo NYGIFTA utanför kyrkan :)

NU FÅR NI INGA MER BILDER FRÅN GREKLAND, RESTEN ÄR VÅRAN HEMLIS :)
NU HITTAR JAG INGA FLER BILDER SOM KAN VARA AV GLÄDJE FÖR ER.....


Dax att lämna datorn, och gå och pyssla om min sjuka sambo...han har feber och hosta och sen någon konstig snuva..han har lagt sig i badkaret ska gå in till honom och tända lite ljus...mysigt att ligga i badet utan att ha stora lampan på :) Min stackars älskling...Andreas blir riktigt dålig när han blir sjuk, ingen lek då.
Och mendans han ligger i badet ska jag nog lägga mig på sängen och mysa lite med pyret se om pyret är vaken och rör sig :) och vill gosa lite med sin mamma....konstigt att känns att säga mamma :) men otrlogt mysigt på samma gång.

PUSS OCH KRAM PÅ ER


Efterlängtad.....

Nu äntligen kära vänner kommer mag uppdateringen från mig...men den varit inte så bra.....hade en "vanlig" tröja på mig, vilket jag tycket glömmer formen på magen lite, och sen var den svart vilket gör att den ser mindra ut vad jag hört mig för om. Men bort ser man från allt de så är jag gravid ;p hihi

Bilden är tagen då var jag i vecka 24..... Har just nu kommit in i vecka 25 så den blden äör en vecka sen...men bättre sent än aldrig ;)

 

Och som vanlig hamnar jag lite fel hihi men men man ser ju att de är jag och magen :P


Nu ska jag gå och se om disken har diskat sig själv, men sist jag kollade hade den inte gjort de....men man kasnke man få bli lite överaskad, men tyvärr så blir jag med all säkerhet besviken igen.

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Farsdag 8 nov 2009

GRATTIS PÅ FARSDAG
VÄRLDENS BÄSTA
PAPPA.

ÄLSKAR DIG



TIDIGA LÖRDAGS MORGON

DÅ ÄR MAN UPPE......
Känns hemskt att vara upp så här tidigt en lördags morgon, men det var ganska lätt att komma upp fast man inte kom i säng förens klockan var efter tolv....men har man en sambo som jobbar vissa helger så har man ju någon att gå upp med :) Men någon som inte är så vaken är nog pyret i magen, inte en rörelse än så länge. Men det lär komma hoppas jag. Har lärt mig en litet "sov" mönster som jag tror pyret har, och att det verkar vara en nattuggla vi kommer att kampas med om några månader ;) På morgonen är det inte något action i magen, väldigt stilla kan man säga. Någon gång närmare mitt i dagen kommer det lite rörelser men bara en liten stund, men stressar jag eller håller på med någoting så ger den en spark och sen lägger sig till rätta igen tills jag har lugnat ner mig en sek eller två ;) Sen på kvällen när man ska börja tänka på sängdax så vaknar pyret till som in i bomben...sen ska man byta ställning och sparkas lite. Men jag måste vara sveriges tråkigaste mamma ;) jag lägger mig och känner hur den rör sig och somnar, inte ligger jag och myser med pyret, det sköter Andreas :) Jag och Andreas har lite olika sovtider ibland jag somnar ibland efter middagen, eller kring 22-tiden men min älskade sambo är en natt kille, han sitter helst upp så länge han kan innan ögonen faller ihop på morgon. Så när man kommer till sängen har hade jag och pyret lagt oss till rätta, men han brukar ta en mystid med pyret men brukar inte få så mycket gensvar, mer kanske av en lätt sur, halv sovande sambo så tycker han ska komma isäng tidigare ....gissa vem de är??? ;)

Nu måste fröken ta sig i kragen och fixa till sig inför dagens äventyr, ska med mamma upp till Skellefteå. Och mamma ska lämna pappa på jobbet klockan 08.00 för då ska han på firma fest...pappa och hans kollegor vet inte vad chefen har hittat på, dom har fått packa lite olika saker, en kanske konstig packning för att vara en firma fest tycker jag men men ;) ska bli intressant och hör vad dom blev utsatta för :D hihi Så det är dax för mig att röra på mig mamma skulle komma efter hon lämnat pappa på jobbet då ska vi koka lite kaffe och te, sen bär de iväg. Eftersom jag har lite svårt att sitta längre stunder så är det bara att man åker i tid så jag har möjligheten att stanna och röra på mig.

Oj vad mycket jag fått ner på datorn .....men hoppas det är begripligt bara ;) såg nu till mig ilska att Andreas dator lägger in själv massa olika siffror i texten, så hoppas jag lyckas ta bort alla.
Känner jag blir lite arg, nu när den håller på.....blä blä.

Ha en trevlig dag......det ska jag ha.
Puss och kram från mig


Kom mig inte från datorn ;)

Gick tillbaka och kolla lite inlägg jag gjorde i sommaras.
Och varje bild jag kollar på så kommer jag tillbaka till samma tanke JAG VAR GRAVID när detta kort togs utan att jag då visste om de.
När jag och älskligen började våran semester ner mot västerås, så var min kropp lite konstig vilket jag kan se tillbaka på idag, inget jag riktigt tänkte på just då, för då var det ju bara semester i huvudet på mig.
Om man bara ser tillbaka på dagarna innan vi skulle börja våran semster tripp neråt i Sverige....jag hade börjat tänka på min vikt och börjande då cykla varje kväll, detta hade jag gjort i ca 3 veckor innan vi skulle åka iväg och då tappat lite men inte mycket i vikt, men så började allt gå så hemskt långsamt, backarna jag cyklat lätt som en plätt uppför började ge motstånd, som i början när jag började tränade. Vilket jag tyckte var lite konstigt men tänkte fort bort de, kunde ju beror på min längtan efter bil semestern med älskligen så jag la inte så mycket vikt på tanken.
När kom till vårat första stora stopp i Bollnäs, så började de vara lite udda, jag åt salta apor i mängder det var inte bara en påse utan två, tre påsar. Andreas började kolla konstigt på mig.... jag varit sugen på skräpmat mitt i natten. Hade stora funderingar på att gå iväg till en snabbmat ställe som lång inte så långt bort från hotellet men ändå en bit....vilket inte är så likt mig i vanliga fall, när vi bor på hotell ;)
Sen stoppet i Västerås, där fick jag lov att ha en chips påse vid sängen som jag åt av på natten, och drack vatten...inte heller de så vanligt mig.
Sen när resan i västerås var slut så skulle vi upp till sundsvall och där kom den stora tanke nötten.... när vi kom var det inte så konstigt, jag åt visseligen som en häst men inget annat att lägga märke till. Men sista morgonen på hotellet, när jag och Andreas sitter för att äta hotell frukosten så börjas de, jag mår inge bra, jag mår så illa att jag bara vill kräkas, hade tagit för mig två mackor och när jag tagit två tuggar ur den första mackan så tittar jag på andreas och säger detta går inte, jag kommer att kräkas, kollar mig runt för att se vars toaletterna är i fall jag måste springa. Andreas tittar på mig och säger du måste försöka få i dig en av mackorna i alla fall.
Efter en evighet så får jag ner en macka och flera glas vatten. Och det är inte vanligt mig för hotell frukosten brukar gå ner så att amgen är fuuuullllllllllllllllll ända fram till middags tid känns de som ibland ;) men inte denna gång.
Vi packar i hop oss för att checka ut ur hotellet och börja resan från sundsvall hem till umeå igen.

Enligt mina beräkningar så skulle min menst kommit när vi var i västerås, men min mens har inte kommit tid på ett bra tag, så jag och andreas tyckte inte det var något konsitgt riktigt att den var lite sen för det har den varit väldigt ofta sedan missfallet i dec 2008.

Minns inte hur många dagar jag lät de gå innan jag tog mig mod till att testa och se om jag var gravid, men de var några dagar efter att vi kommit hem och börjat känns oss hemma igen allafall.

Ja detta var lite från mina tankar innan jag plussade...och nu sitter man här med en stor mage och tankarna rullar hur detta kommer att gå. Jag och Andreas ska bli föräldrar till ett litet knutte som kommer att få se världen om några veckor/månader.
Det är en underbar känsla men lite skrämmande är den.

NU måste jag gå till tvätten :) annars blir den inte gjord idag :P

Puss och kram på er alla :)

Måste bara skriva...

Som sagt i rubriken måste bara skriva en sak :)

Igår eftermiddag var svärmor förbi med en av Andreas yngsta kusiner som är 6år, svärmor frågade då Lucas om han kunde gissa vad de var för kön på bebisen i Idas mage, en pojke eller flicka.
Han tänkte en lång stund och svärmor fyller i med att hon tror det är en flicka, det skulle hon tycka vara mysigt.
Då säger Lucas, det är en pojke när den kommer ut.....så med de ville han säga att svärmor får ha en flicka nu, men när bebisen kommer ut är de en pojke :)

Tyckte det var lite mysigt sagt av honom....

Jag kommer in i köket sen när svärmor och Lucas åkte och berättar detta för Andreas och han skrattar, för det är ju sant, i magen första tiden så är fostet en flicka, och med tiden kan de bli en pojke.

Nu har jag delar med mig av den lilla saken...nu ska jag åker gå till tvätten så jag låtit varit orörd i veckor, dax att få in de i kläkammaren.

Ha en bra dag

RSS 2.0