Blandat från topp till tå

Nu är julen och nyåret nära....även är min mammaledighet snart slut :( det kanske inte lika kul faktiskt. Kommer att sakna gumman hela dagarna.

Men jul och nyår känns kul att det är nära till :)
Årets julafton är Andreas...vilket betyder att det är någon av hans föräldrar jul är hos. Och i år blev de Andreas pappa. Det ska bli mysigt tror jag :)
Andreas bonus syster ska komma upp från stockholm med man och deras två barn. Sen var det mer släkt också men minns inte hundra vilka de var ;)

Sen rullar julhelgen på säkert, det brukar den göra :)

Och den 27 dec (på kvällen) anländer Claras gudmor Mari och hennes pojkvän Bart-Jan...det ska bli kul :) och tror det var så att dom kommer att stanna tills den 8 jan :) super kul tror jag de kommer att bli.

Nyårs afton blir på mariehem i våran nya lägenhet, men alla som vill göra oss sällskap :)

Sen har vi några födelsedags barn/vuxna vi inte får glömma i jul och nyårs tider.

Om jag minns rätt så börjar vi redan några dagarna innan jul.

22 dec fyller Eva år, sen får vi inte glömma Andreas farmor, hon fyller år på samma dag men har tyvärr lämnat oss...och som min yngsta bror sa när han var liten "XXX är en vacker ängel nu". Så årets jul så finns det en extra vacker ängel.

24 dec fyller min yngsta underbara lillebror Magnus år, han blir hela 19år. ÄLSKAR DIG.

30 dec fyller min underbara lilla mamma år, vad hon blir för ålder på kan jag inte hundra uttala mig om, hon har varit 42år väldigt länge i allafall ;)

6 jan (trettondagen) då fyller jag själv år, och min ålder kommer jag i allafall ihåg ;) 24år...

sen är som jul och nyårs grerjen över...tror jag..men det finns fler som fyller år i januari men det tar vi en annan gång.

Just de, de finns en tråkig sak denna jul också¨, min pappas moster dog tyvärr i helgen som var. Så en begravning blir de innan julafton. Tyvärr så kan jag inte gå på den tror jag. Andreas jobbar och vi anser att Clara är för liten för att gå på begravning. Så jag blir hemma med henne, begravning är mitt i veckan så det får nog blir så här tyvärr.

Nu ska jag ta och se om Clara är vaken och pigg för att leka med sin mamma :) och snart kommer Andreas hem från jobbet :):)

PUSS OCH KRAM sköt om varandra tills vi hörs igen.

RSS 2.0