Länge sedan sist

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev till er här på bloggen.

Men det har inte känns så himla mycket här hos oss.

Clara har haft sin första JÄTTE stora förkylning, med 40grader i feber i ca en veckas tid, hosta och snuva och som pricken över i:et så har hon haft ont i kroppen, som muskelvärk.
Men febern och hostan har hon blivit av mig....nu är det bara denna ihållande snuva som är kvar och gör hennes sömn mindre rolig, hon får inte sova så bra tyvärr. På nätterna är det jobbigt för henne och inte får hon ta igen det på dagen heller snuvan är vilka jobbig då....stackars lilla barn.
Men hon är stark så inget sätter sig på henne en länge stund ;)

Sen nu så går lilla gumman bättre och bättre för varje dag som går, hon går runt i lägenheten, och bär runt på saker.
Och bära runt på saker är inte så kul alla gånger för mamma och pappa :p idag så var min mobil telefon väldigt nära på att få sig ett dopp i toaletten. Men som tur är så har hon en snabb mamma, och en mamma som är rädd och mobilen, så jag slängde mig mot toastolen och hann precis få tag i den. LYCKLIG.

Och sen så börjar det smälta in att Clara börjar bli en stor tjej.
Inte många dagar kvar nu tills Clara blir 1år. STOR TJEJ.
Känns som det var typ bara 6månader sedan man var där på förlossning och fick henne i famnen. Men så är det ju inte....det blir ju ett helt år på måndag (22feb)
Den 22 feb så blir det inte så mycket firande, eftersom hon har släkt och vänner som jobbar, och när dom väl kommit hem och fått i sig middagen och sen ska på kalas då har Clara somnat för natten så vi har flyttat hennes kalas till den 26 feb i stället. Då ska vi ha en mysigt, super roligt barnkalas.
Men det verkar inte komma några barn ;) alla verkar vara upptagna  så det blir mest stora barn (morbröder och farbror, till clara) hihihi Nä det ska bli kul det verkar som att det blir dom närmaste som kan komma så det ska bli mysigt.
Andreas två kusiner från Malmö kommer upp i morgon kväll (19feb) och kommer att stanna tills den 26 feb på kvällen så det blir kul att dom kan vara med :)
Men den 22 feb så passar jag och andreas på att fira Clara, och så klart Jonna och Amanda från Malmö :) vad vi ska göra är ännu inte bestämt men vi har pratat om att vi ska kanske ta bussen till busplanten och busa lite. Clara tycker det är kul med alla bollarna i bollhavet :)

Vad har mer hänt sedan sist....tänk tänk tänk....

Jo, det har jag nog inte skrivit ;)
Måste ju välkomna Emma till familjen, Emma och min bror Martin är ett par och det ska grattas tycker jag.
Mysigt med kärlek :)

Något mer.... tänk tänk tänk...

Nopp kan inte komma på någonting mer.

Tror jag ska lnge mig en stund och passa på att vila lite innan lilla gumman vaknar efter sin förmiddag lur..... varken hon eller jag har sovit mycket inatt så jag ska nog bara lägga mig framför tven och mysa lite. Men det brukar inte vara så länge för när jag längt mig så brukar hon vakna :P ska se om det kanske bryter mönstret idag ;)

Ha en trevlig helg och skönt om er
Kramar från mig :)

RSS 2.0