Brev....

från specialist mödravården damp ner i brev lådan idag.

Det var som våran barnmorska sa att det kommer nog att bli så att specialist mödravården skulle kontakt oss, och det gjorde dom....
Men dom hade ingen bråska med att se oss :( fick inte tid förens i sep *LÅNGT DIT*

Brevets information:
Vi har reserverat följande tid åt dig.
Datum: 2009-09-29
Tid: 13.00-13.30
Plats: Specialist mödravården på norrlands universitetssjukhus.
Välkommen!

Och sen även en lite lätt beskivning på hur man ska ta sig dit, men den behövs ju inte ;p Andreas ska ju med och han hittar som i sin egen ficka på vårat sjukhus.

Jag/vi ska till specialist mödravården...det låter stort. Hoppas vi får se pyret då :) skulle vara så underbart, räknade ut att jag är i vecka 19 när vi ska dit. WOOOWWW.

Detta var allt från mig idag :)

Puss och kram på er.

~ J I P P I ~

SOL OCH BLÅ HIMMEL, BLÅSER LITE LÄTT.
EN UNDERBAR SOMMAR DAG.

Idag så verkar det som att sambon är ledig, och då ska vi ta oss en prommis till kakelhuset och kolla in lite olika kakel, till vårat kök som vi ska renovera.

Nä kära vännen nu ska jag ta mig i kragen och se om jag själv kan få ta mig in i kylskåpet denna morgon eller om jag måste dra upp sambon en gång till ;)
Måste testa själv om jag kan idag, för igår mådde jag väldigt bra hela dagen, men på kvällen kom ett stund med lätt illamående men det kan var för att jag åt godis så det nästan kom ut genom öronen ;) kände mig lätt i panik, att något kan vara fel eftersom jag inte mådde så illa, så godis påsen åkte fram i tröst och då kom illamåendet så de illamåendet bidrog jag nog med sig :(

Men nu ska jag kolla in kylskåpet :) funderar på rostade mackor men ost och kaviar, lät inte helt fel, och pyret i magen vill gärna ha rostade mackor den skriker efter de i mellanåt.
Igår skrek pyret efter rostade mackor med leverpastej på men leverpastej hade vi inte hem så det får bli ikväll pyret får de, om vi kommer ihåg att vara på affären :)

Ha en bra dag :)

Kanske kommer in en snabbis efter min och sambons utflykt så kan jag har lite bilder att visa upp :)

Puss och kram hjärtebarn.

Barnvagns titten

Nu har jag och älsklingen kolla in vad de är för levenastid på en barnvagn, om vi beställer den från barnenshus eller från babyproffsen :)
Och för er som också är intresserad i frågan så skulle det ta 8-10 veckor beroende på modell om man beställde från barnenshus.
Och 8-10 veckor här också i fall vi skulle beställa från babyproffsen.... Och plusset me babyproffsen  var att där man barnvagnen få bo en liten stund i fall man inte ha plats hemma eller att bebisen inte kommit ut ännu....Så det var ju ett litet plus att man inte måste springa till affären och hämta ut barnvagnen när den kommer...men men.
Och nu varit ju Ida kär i en vagn direkt, har till och med nu på kvällen varit inne på babyproffsen och kollat på den igen :) Men den är inte billig..och sen när man behöver lite tillbehör som om vi nu skulle köpa just denna barnvagn, då tillkommer de lite tillbehör för att bebisen inte ska frysa ihjäl och ligga skönt... Och måste ju även säga att Andreas också tyckte om denna barnvagnen som jag blev kär i ;) . Kändes som en barnvagn som skulle passar vårat lilla pyre.
Har letat på internet för att hitta den bild på vagnen, men det var svårt...men jag kan ha lyckas hitta rätt färg och rätt modell :)

  Den ser lite "dassig" ut i färgen men det är den inte på "riktigt", den är ljusgrön och mörkgrön :) Sen så är ju inte bebisen så stor när den kommer ut så den kan sitta ;) så man behöver ju lite tillhör, som i detta fall skulle vara en Quadrolift - mjuklift.

 FEL FÄRG men där ser man hur den ungefär kommer att se ut....OBS! de gråa i liften är ett skin, som kändes jätte mysigt...så finns det pengar så blir det ett skin till liften, men annars får de vara, för det går ju lika bra med filtar ;)

Men det ska tilläggas att vi inte ha bestämt oss ännu för vilken vagn vi vill ha ännu och vi ha ca till jul på oss att bestäma oss :) Så vi ha inte så stressigt ännu :) Men otroligt roligt att kolla runt.

Nu kom jag på en sak som måste skrivas för annars kommer jag att bli ner mailad, av frågan vad är det för modell.
EMMALJUNGA CEROX PRO FOREST 2009 :) tror jag fått med allt.

Kollade även upp priset nu när jag var dit en snabbis och det priset vad inte kul....skit dyrt, inte billigt med barnvagn, men ett måste. Om jag säger just över 6000kr så kan ni också få tappa andan som jag gjorde inne på affären...suck vilket pris.
( i detta pris ingick då både vagnen och mjukliften, men det är mycket pengar ändå)

Nu ska jag kolla runt lite på blocket en stund sen ska jag nog göra lite nytta här hemma, och sen när älsklingen slutar ska jag överraska honom med att stå utanför hans jobb när han slutar klockan 21.00/21.15 mysigt att få en prommis tillsammans.

Detta var allt från mig för idag.
Puss och kram på er.

Uppdatering....

Japp då var de första gången för de också.... Igår kräkdes jag som bara den :( så nu kräks jag inte bara luft längre som jag gjort förut utan nu kommer de mer :( och sen mår man illa.... NU  vill jag var fri denna illa mående och kunna njuta av graviditeten på annat sätt än över hinken ;)

Men slut på äckel pratet nu tror jag ;)

Igår när denna äckling stund var över och jag hade ringt och pratat med mamma en stunde....sen kom svärmor och Andreas mormor förbi, vi tre skulle ta en mysig lunch tillsammans. Och jag skulle få äran att berätta för mormor`n att hon skulle få ett barnbarnsbarn.
Så när vi sitter på baggböle herrgård (en jätte fin herrgård utan för umeå) och väntar på våran mat, eller om vi just fått våran mat, ää jag minns inte just den detaljen ;)
Så du hade jag suttit nog länge och funderat på hur jag skulle få fram de på ett fint sätt, men jag gav upp den idèn så jag sa det rät ut, JAG HA EN SAK JAG MÅSTE FÅ BERÄTTAT MORMOR DU SKA FÅ ETT BARNBARNSBARN, JAG OCH ANDREAS SKA BLI FÖRÄLDRAR. och gull tanten brister i glädje tårar och gråter och gråter floder, vi kramas lite och sen så när hon samlat sig lite så slog hon handen i bordet och säger MEN JAG SKA KÖPA BARNVAGNEN TILL BEBISEN och ger mig ett stort leende. Så nu ska bebisen få barnvagn *underbart* för det är en stor kostnad så få hjälp med den är jätte skönt för både mig och Andreas.
Fick även veta av mormor`n att var något som är som en lite tradition att hon ska göra om jag förstod henne rätt mellan tårarna :)
Så det är mysigt att hålla sådant vid liv.
Likadant med Andreas pappa som ska ge bebisen en hemma gjord vagga, för tydligen är det också någon slags tradition.
Mysigt med alla dessa tradtioner.
Vad jag vet så har vi inte några sådan traditioner på min sida, varken på min mammas sida eller min pappas sida :)

Så efter vi ätit där på Baggböle herrgård så tog vi bilen in till stan och gick för att ta ett fika, dom har fika på baggböle herrgård också men vi ville göra på oss lite.
Så vi kom in till stan och gick och satte oss på NK (Nya Konditoret) ochtog kaffe och en tårtbit.
Svärmor fick två böcker inköpta och mormor`n kolla på ramar men det blev inget köp.

Sen åkte vi hit hem till mig och Andreas och lämnade av mig, då jag hann bara in och kissa så kom svärfar hit så då skulle vi åka runt i stan och kolla på idèr till köket som vi ska renovera. Så sambon plockade vi upp på parkeringen och sen åkte vi. När vi kollat oss les på allt så började jag må illa och alla vi började bli hugring så vi väntade in svärfar`s sambo och hennes kompis ...så åkte vi alla 5 ut till ett matställe och där åt jag så ajg började må ännu mer illa :(
Men jag klarade mig från att kräkas :) jippi jippi.

Sen kom vi hem, jag och älskligen gick upp till våran kollonilott och plockade MASSA jordgubbar och sockerärtor och tre morötter...underbart mysigt med eget land mitt i stan ;)

Sen varit det soff läge för oss både.

-------0-----------0--------------0-----------0

Och idag så sitter jag här och väntar på min mamma och hennes kompis som skulle komma förbi och fika lite med mig och bara säga hej :)

Sen ikväll har vi tvätt tid 20.00 - 23.00 hela tvätten i tvätt stugen *ett måste*

Men annars tror jag bara vi ska vara hemma och vara med varandra...och njuta av att Andreas är ledig helgen :)
Sen får vi se om vi ska ut till svärfar och hans sambo i helgen....måste kolla upp hur helgen är.

----------0-----------0-----------0---------0


Nu ska jag ta och försöka mig på att tvätta badrummet.....gruvar mig för toan :( men men det måste också göras fast man är gravid...och skulle jag nog inte klara det får Andreas ta över de när han kommer hem.

Puss och kram på er alla.

Barnmorske besöket...

Har vi nu klarat av, en milstolpe...
Besöket gick bra, barnmorskan pratade med oss, kollade av mina svar från hälsoblanketten som både jag och Andreas hade svarat på. Sen fick vi en del papper, bland annat en bok som heter VÄNTA BARN och det verkar innehålla en del bra läsning.
Den tog hon blodtrycket på mig och det var helt normalt  :)  känns jätte bra.
Sen fick jag även kolla om det fanns spår av ägg vita i urinet, och där varit det inte heller något onormalt utslag, underbart :)
Sen pratade vi en del alla tre om hur det kändes och om vi var oroliga över någonting.
Barnmorskan kollade även i vilken vecka jag är i genom att kolla på någon slags "skiva" och då fick jag veta att jag är i vecka 9 vilket jag och ANdreas hade räknat ut tidigare :) Så från om med tills vi får något annat besked så kommer vi att räkna en ny vecka varje måndag, för att göra det lätt :)
Och sen ska det komma ett brev från en läkare sen när det börjar närma sig ultra ljud....JAG LÄNGTAR REDAN DIT :)
Sen ska jag på nästa besök hos barnmorskan den 6 aug för provtagning....och då måste jag även komma ihåg att göra det där urin prov gällande äggvitan innan jag kommer in till henne... jag och mitt dåliga minne undra hur det kommer att gå ;)

Detta var lite uppdatering från mig...


~ Så nervös ~

Idag har dagen kommit som jag och Andreas väntat på länge.

Idag ska vi på inskrivning hos barnmorskan på våran vårdcentral, så spännade.
Både jag och Andreas är spännda, nervösa och jätte glada inför detta besök :)

Och idag har jag testat en "ny" frukost metod, jag är en smörgås tjej äter smörgåsar varje frukost, men idag så testar jag mig fram till annat, för jag tycker att nu när jag är gravid så blir jag illamående direkt jag ätit, så jag måste äta igen och igen och igen....det håller på att göra mig smått galen. Så i morse blev det havregryns gröt med lingon sylt och laktosfri mjölk :) och hoppas jag och pyret kan klara om bättre på gröt, då kanske näringen räcker till oss både. Så se om den nya metoden funderar :) för smörgår metoden funderar som mellanmål tror jag just nu.

Medans jag nu sitter här så känner jag hur gröten åker hiss i magen..så jag ska ta och lägga mig en stund.

Ha en bra dag....jag hör av mig efter jag och Andreas varit hos barnmorskan..... vi ska vara där 13.30 och besöket skulle ca ta 1 timme så jag är nog tillbaka på kvällen så jag och Andreas kan sätta oss ner om vi behöva och prata med varandra....men jag kommer in och skriver ikväll om jag nu ska glömma de som kommer det uppdatering i morgon :)

puss och kram på er.

Morgon stund har guld i mun...

Nä tror inte det stämmer ;)

Fast idag verkar det vara lite bättre, peppar peppar ta i trä.....
Älsklingen tog fram smör och ost när han gick till jobbet, så jag skulle slippa gå in i kylskåpet det första man gör på morgonen...så frukost har jag fått i mig. Men sen kom grejen att man måste ju stoppa in allt i kylskåpet igen...blä blä, det gick inte så där jätte bra men det gick.

Men nu en timme senare är jag lite sugen på något ...men vad....måste jag in i kylskåpet.....NEJ måste komma på något annat sätt.
Ananas på bruk kanske de måste bli....slipper ju kylskåpet då :)


Sen får vi se om det blir något 5års kalas.....fick hör igår att de kanske blir inställt på grund av vädret...och just nu är klockan just innan 09 på morgonen och det regnar som in i bomben här hos mig i allafall.
Men hoppas det blir kalas för Erik ändå....men annars låter det som att det blir kalas i morgon, men då får jag och Andreas hoppa över kalaset. För vi ska ju till barnmorskan då :) och det känns viktigt.


Sen så gjorde jag en upptäckt igår gällande graviditeten....
Jag har ju räknade att varje fredag så är jag en ny vecka plus några dagar....och nu på fredag står de vecka 8 plus några dagar..och då har jag läst mig till att då är jag ju i vecka 9. Så jag har varit ca en vecka efter.....Men det kan förhoppningsvis barnmorskan räkna på mer när vi ska dit på onsdag :) Hoppas hon kan ge ett exakt datum att räkna ifrån så jag slipper gissa ;)

Men igår läste jag i mamma praktikan (en bok) och där stog det att bebisen är i denna tid, stor som en jordgubbe ca 2-3 cm :) *mysigt*
Tänk det växer någonting i magen....Men önske tanken är att barnmorskan kan på något sätt lugna oss genom att visa att bebisen lever...för det är jag och Andreas oroliga över.....tänk om bebisen är död....tanken att den kan var fler än en bebis men tanken skrämmer mig inte just nu. Det som mest skrämmer mig nu är om bebisen är död.
Jag behöver inte se bebisen ...jag vill bara veta att den lever....får se om barnmorskan kan hjälpa mig annars är det bara att hålla ut med oron tills utraljudet (långt dit kan jag tänka mig)


Suck, vad klockan går sakta....

Ha en fortsatt trevlig dag.   
puss och kram på er.....


Måndag kväll....

japp då har man genom lidigt en dag med smärta och illa mående...och NEJ TACK vill inte må så i morgon också.

vaknade i morse och mådde då ganska bra med illa måendet men min fibromylagi ville göra sig hörd..så jag har haft så ont i dag :( och med dagens gång så till tog illa måendet.

Så jag har/haft en piss dag...haft ont och mått illa.

Tack min älskade mamma som hjälpt mig jätte mycket idag.....hon har handlat så jag fått i mig värk piller och mat...och öppnat kylskåpet för kylskåpet är döden....
SÅ TUSEN TACK MAMMA

Sen måste jag även skicka en stor puss till älskligen som måste stå ut med mig.....jag ringde han minst 3 gånger på jobbet och sen när han kom hem fick han laga mat, och plocka bort maten så nu har jag lämnar mig för ikväll tror jag...han har gått till sina två älskarinnor (sina datorer) men han kommer när man ropar :)

Men jag fan i mig att jag har feber..känner mig som en svettig apa....som mår pytton fast nu är illa måendet i lite mer schack...har kräks för första gången på denna graviditet..BLÄ. inget jag vill uppleva igen.....

Nu ska ta och se om jag kan ta mig till köket och göra en rabarberkaka...är så sugen och sambon är inte lika sugen som jag så jag ska ge mig på att göra den själv....Men öppna kylskåpet får han göra :)
Önska mig lycka till.....för de kan behövas.

Puss och kram på er

Måndag morgon....

Trodde aldrig det kan känds så bra att hoppa över tvätt tiden som igår.....jag och älsklingen vi bara gav tusen att gå dit.

I Stället så packade jag med mig lite smått och gott, satte mig på cykeln och krampade upp till älskligens jobb, väntade där på att han skulle bli avbyt av en kollega och hon kom men gud så hon måste ha tråkigt hemme...hon babblade och babblade....tänkte flera gånger att när han väl kommer ut så kommer han har blodiga sår i öronen och vara les...men så var de som tur var inte.
Han kom ut som en glad älskling men jag hade rätt lite till slut för han var rätt slut på kollegans babbel ;)

Vi bestämde att vi måste få i oss middag på något sätt annars kommer jag att kräkas på någon efter vägen...så vi gick till mariehems centrum och köpte varsin pizza sen början våran färd dit vi skulle från första början, Nydala badplats.
Väl på nydala så ska Ida bums ligga i skuggan på gräset inte i solen på sanden *knasigt* men snäll som karln är så sa han okej vi ligger på gräset i skuggan och fryser ;)
Vi åt våran pizza och myste på filten, det jag hade packat med oss varit inte rört men vi hade mysigt och det är huvudsaken.
Sen när vi legat där en stund och mys och kollat på folket, mest barn familjer så packade vi ihop och begav oss hemåt igen. Väl hemma så var det snart tvätt tid men jag var helt slut, mådde illa, ont i huvudet och det kändes som jag hade feber i mellan åt...det det ska vara osagt.
Och älsklingen var trött och slut efter en lång arbets dag.
Så tvätten ligger fortfarande på golvet i badrummet....och väntar på en tvätt tid....jag ska nog gå ner till tvätt stugan och se om det finns någon bra dag för över att tvätta på :)

Jag och älskligen la oss i varsin soffan och sen låg vi där och glodde på tv:en ..och lyfte inte ett vettigt finger :)
sen var den säng dax ....

-----------------------------------------------------------------------

EFTERLYSNING

Någon snäll person ringde mig i lördags kring mitt i dagen någon gång...men eftersom jag är så klumpig och hade handen och huvudet på helt fel plats kändes det som så ....råkade jag tappa mobilen ner i asfalten på parkeringen och mobilen gick i 3 delar och allt detta hände när jag skulle ta upp mobilen för att de ringde.
Så personen som ringde som jag inte han se vem det var....ring upp ska försöka och inte tappa dig i marken denna gången.
Kram.

-----------------------------------------------------------------------

Veckans alla händelser.

Nu vecka och jag kände för att skriva vad som är in skrivet i kalendern så här långt :)

Måndag (idag): fyller min kusin Erik 5år....men inget kalas för honom idag tydligen.... Och sen så jobbar sambon hela dagen.

Tisdag: Kalas för kusin Erik ska tydligen fira honom i en stuga familjen hyrt i sörfors om jag minns rätt...intressant. Får se om jag tar mig dit, för sambon jobbar även denna dag..men det går nog en bil det ...mamma ska med all säkerhet dit :)

Onsdag: Inskrivning hos barnmorskan på mariehem, klockan 13.30 SPÄNNANDE...och det super bra är att det mötet passande in med sambons lediga dagar så han är ledig och kan utan smusel förlja med :)

Sen Torsdag/Fredag/Lördag/Söndag sen tomma ut som jag vet i alla fall..men snabbt är dom fyllda ;)

Så det var veckan de...

NU måste jag gå från datorn, för nu värker det i höften och ryggen så jag håller på att tina bort av smärtan.
Puss och hej på er alla ...

Nytt försökt till dagens inlägg...

Jag fattar inte detta.....mitt minne är uselt.
Jag satt så fint här och skrev för några timmar sedan..och vad händer jo, telefonen ringer och jag går från datorn och sen går jag inte tillbaka....
Blir så les på mig själv....men försöker vara väldigt förlåtande mot mig själv.
Ha den smärtan jag bär på är ingen lek...och nu när jag inte kan äta alla min piller på grund av gravidieten så är det skit svårt att få vardagen att gå ihop vissa dagar är en kamp mellan mig och min smärta.

Men både jag och Andreas är JÄTTE lyckliga över denna graviditet fast den skrämmer oss lite.... det kommer att komma en människa, ett liv, en egen vilja, en som kommer att kräva våran uppmärksamhet, behöver oss för att överleva...och så mycket, mycket mer....vårat liv som idag (16 juli 2009) består av Ida och Andreas kommer att om ett år (16 juli 2010) bestå av Ida, Andreas och vårat barn...jag satt ute på altanen och bara satt...och då kom tanken, nästa sommar kommer vi att ha en liten bebis som kommer att finnas i vårat liv.

Jag och Andreas vill även TACK alla våra nära och kära för alla positiva ord gällande denna graviditet.
Hoppas lill* pyret får stanna i min mage den tid som behövs för att komma ut som en bebis...

Vet att det finns underbara människor som läser min blogg och har fått samtal och mail att det finns dom som vill veta i detalj hur graviditeten fort går....och jag lovar jag ska försöka förmedla det till er via bloggen så ni får följa gravidieten på håll. Mag bilder är ett av önskemålen och det ska jag försöka få igenom..men just nu så ser magen bara lite svullen ut och hårt längst ner när moderkakan sitter, men det är ju för att pyret växer och växer och då gör ju moderkakan det också.
Men ingen bebismage ännu vad jag kan se ialla fall ;) Andreas han går bara runt här hemma och säger tjockis i förre byggande syfte säger han... karlar....dom är inte lätt att förstå sig på..inte min i allafall :) hihi men jag älskar honom för den han är.
Så magbilderna får vänta en stund till.
Sen så gällande allt annat som kan komma vid en graviditet så känns det som jag har allt :(
* mår pytton hela tiden fast mer eller mindre... kan inte öppna kylskåpet i vissa fall, ta disken är döden, ha altandörren öppen när grannen röker...NEJ tack ingen hit. Och mycket mer....gällande att må illa..så i korta ord så mår jag ILLA till tusen. Har inte kräks ännu men det är nära flera gånger per dag :(
* Alla kläder sitter som klister på kroppen, allt är trångt....
* Trött som in i bomben, somnar i soffan nästan varje kväll vid 21-tiden kan variera...sen sover jag tills jag vaknar av mig själv som brukar vara kring 08 på morgonen och då har jag varit upp vid 05-06- tiden och kissat för skit vad kisse nödig man är hela tiden typ. Och sen så somnar jag på eftermiddagen som jag lägger mig för att vila för att smärtan är för hög och orken för liten...och vad gör fröken då, jo somnar och sover allt från 15 min till 1 timme.
* Sen så spänner och drar det i magen, men det får det så gärna göra måste ju vara ett bevis på att det händer något där inne :)
Tror jag fått med det mesta.

Nä nu ni kära vänner måste jag äta.....håller på att börja få illa måendet tillbaka så lite middag skulle passa bra nu tror jag.

Skulle ju skriva lite mer men det får vi ta senare ikväll eller någon annan dag :)
Ha en skönt kväll på er alla och skönt om er.







Slut på älskligens semester

i morse ringde alarm klockan 06:00 och älsklingen tog sig upp..... och iväg till jobbet.
Så då är årets sommar semester slut...åter tillbaka på jobbet.

Ska se om mitt illamående kan hålla sig i shack, då ska jag se till att de står middags mat på bordet när han kommer hem. Men jag vågar inte lova någonting.

illamåendet ligger ganska lågt idag hittills nästan så man blir orolig, Men det kommer kanske i större portion senare.
Jag har börjat må skit på kvällarna....mår nästan sämre på kvällarna än på morgonen...
 så här känner jag mig ....

Nu har jag kommit på vad som ska göras till middag :) det ska bli Våfflor med jordgubbsylt och glass :)

 visst ser det mumsigt ut :) tror detta blir middagen idag....hoppas jag klara av att steka dom....annars hade jag tanken i allafall ;)

Nu ska jag se om jag kan få i mig lite mat av något slag i magen.

Ha en bra dag....kanske kommer in lite mer idag :)

Puss och kram på er.


Så trött så jag ser snart i kors

Fattar inte att man kan vara så trött som jag är.... jag har ingen ork alls, ont i kroppen och mår illa.
Känns som en piss dag.

Men jag tror att vädret gör sitt också...det är grått och kallt idag.

Jag och en av mina bröder gick upp klockan 08.00 i morse och gick ut och fixade lite med renoveringen och det är det enda "nyttiga" jag gjort idag.

Sen gick jag in och duchade, ut igen och fixade det jag hade på börjat. Sen handlade jag med mamma inne på affären i byn.
Sen har jag varit inne och legat i soffan och inte rört ett finger....är så trött. Känns som jag har feber, men det kan vara inbillning kanske....pratade med sambon i telefon tidigare idag och han trodde det var graviditets inbilling :) ibland får han till de :) så det är väl inget farligt så ;) men lite varm är jag.

Nu ska jag ta mig ut och kolla till mamma, mikael (min ena bror) och erik (kusin) där ute...se vad dom har för sig...jag kollade ut en snabbis och då satt alla tre på gräsmattan och myste...så jag ska nog gå ut och höra om dom är sugna på kladdkaka med grädde :) och kanske lite kaffe till mamma :)

Puss och hej på er.


Lätt uppdatering från mig

Kan först avslöja att jag inte är hemma men sambon idagarna, på grund av att han ligger hemma och någon konstig maghistoria, så jag vill inte utsätta mig och pyret för några baciller....för må illa det gör jag och pyret så bra tillsammans än då ;)

Gällande graviditeten så går det framåt.....mina "krämpor" just nu är
* illa mående (hela dagen, kommr och går...spelar ingen roll vilken tid det är på dygnet)
* trött och in i bomben.
* spänner i magen.
* konstiga flytningar (äckel varning FÖRLÅT)
* mordrömmar om missfall..och är ständigt orolig på något udda sätt.
SLUT för tillfället ;)

Måste även skicka ett STORT grattis till Jerry och Jessica i Västerås som har fått sitt efterlängtade lilla gåva, en månad för tidigt men vid gott mod :) GRATTIS.
Sambon hade fått en bild på bebisen som jag ska få se när jag kommer hem :) och det blir troligen i morgon eftermiddag (måndag)
Saknar faktiskt hem fast jag är hemma hos mina föräldrar, så är det ibland...och sen när sambon ligger hemma själv och är dålig så är det inte så kul att lämna honom....Men älsklingen...stå ut..jag kommer snart hem :)

Och nu måste jag berätta en sak..och jag ska se om jag kan få tillstånd av min ena bror att lägga ut bilder från hans och min pappas projekt.....dom håller på att renovera ett litet hus som är 110år gammal *cool* den huset bodde jag i när jag var liten och när tvillingarna föddes byggdes de hus min familj bor i dag...oj nu blev det lite historia också :p det bjuder jag på. Men hur som helst jag ska se om jag får ta lite bilder och visa för er :)

Och i morgon kommer min yngsta kusin på besök medans min yngsta moster och hennes sambo ska städa lite förråd och då är det inte så kul som, snart 5år och hänga med sina föräldrar ;) bättre att vara med kusin Ida med bror och mamma hi hi hi

Nä kära väder nu ska jag ta och krypa till kojs...känner hur ögonen faller snart igen på mig.

Sov gott, vakna torrt, inga brott.

Stora kramar från en ida som mår pytton ;)

Och älsklingen till dig... JAG ÄLSKAR DIG

7 Juli 2009

Japp idag är det ju den 7 juli och vad händer då..

Jo Ida måste som "vanligt" börja morgonen med att gå upp på toaletten där kring 05- tiden......då är jag trött JÄTTE trött och mår JÄTTE illa.
Och sen om turen är på min sida så somnar jag om....och får sova någon/några timmar till :) idag fick jag sova till 09-tiden ca. Och när man ligger där i sängen och vaknar till och illamåendet kryper till mig som en lite väsla, då är det bara att göra armarna så långa som det bara går och sen nå dom 3 skorporna och vatten flaskan som står vid sängen.
Mumsa i sig skorporna och dricka lite vatten...vänta en stund i sängen och sen kan man kliva upp och göra dag :) visst mår man illa men man kräks inte i allafall.

Och det som händer idag är 6ÅR KALAS :) sambons kusin fyller 6år så dit ska vi nog åka någonting under dagen, och gratta honom :)

Sen är det nog inte något mer planerat, men det kanske kan komma upp saker :) ska försöka få min älskade sambo att ta en prommis och gå till färg och tapet så vi kan komma in lite färger och lite smått och gott till köket...men får se om det faller i god jord hos honom ;)

Nu ska jag se om min älskligen vill vakna och komma till soffan och mysa lite.

Ha en bra dag...
Kram från mig

Min älskade kusin

Min älskade kusin vid namn Erik är så underbar.
När han fick veta nyheten av sin mamma (min yngsta moster) att kusin Ida har en liten bebis i magen.
Faller han ner på golvet och låsas svimmar och tungan hängade ut ur munnen. Ställer sig sedan upp och säger jag ska bära bebisen och bebisen ska få låna min cykel.
Erik har just fått en ny cykel, och den är han tydligen villig i dax läget att låna ut ;) gull unge.

Hi hi barn är så söta.

 
En bild på mig och min kusin, togs i vintras :)




~o~o~ NYHET ~o~o~

JAG ÄR GRAVID


Jag och älskligen ska bli föräldrar.....vi har gått ut med det tidigt till våra nära och kära, är inte beräknad förens i slutet av feb, början av mars :)

Tänkte släppa bomben här nu, för nu har vi berättat för både mina och sambons föräldrar och våra syskon :)


Lite fler längtade bilder


Nu skulle jag vara duktig och klippa till bilden så att den skulle passa bättre än vad den gjorde innan men det gick inte som tänkt, men fick en vit ram istället för att bli mindre.
Men på bilden är min älsklingen med hans favo drick denna varma dag i Bollnäs :)



Jag ser inte så positiv ut ;) men det är jag...men älskligen hade suttit med kameran framför ansiktet på mig LÄNGE så ett leende bjöd jag inte på :)
Dessa två bilder ni just sett är från Bollnäs när vi sitter utanför vårat hotell på väntar på att det ska bli middags dax i köket.

Sen så blev vi rekomendad att åka till Vaxbo som ligger lite utanför Bollnäs, om jag minns rätt och där fick vi runt och kollade på alla fåren och åt hemma gjord glass...underbart god. Hade jag haft en frys i bilen hade jag köpt med mig flera liter. Men det blev bara glass till mig och älsklingen :)


Får mamman och älskligen står och har en het diskussion ;) hihi Ssynd det inte vad ljud till bilden, för det var ganska kul att höra ;)


På denna lilla lapp står det att man kan köpa fiskmat i handelsboden och keramikboden, och sen när man tittar ner i vattenet så ser jag STORA fiskar som simmar runt och njuter av att bli matad av alla barnen som stod ute på bryggan och kastade :)


Här står barnen och matar, tyvärr har jag ingen bild på fiskarna, men dom var stora.

Sen har jag inga fler bra bilder från Vaxbo, men har lite flera bilder från Bollnäs och från våran bil resa...men dom får ajg fixa in lite senare igen...För nu ska jag ta och plocka till efter våran tvätt tid vi hade igår och sätta igång diskmarskinen så det är bort diskat till när svärfar ska komma på middag. Och sen ska jag ge älskligen en knuff i rätt rikning ut sängen...så han kommer upp. hihihi

Ha en bra dag...
Stora kramar från mig :)


RSS 2.0