HÖST <3

Helgen är nära :)

Super fint höstväder är det här upp i Umeå idag :) jag och Andreas ska ta en mysigt promenad i sommar och sen tar ett fika på ett cafe i närheten :) riktigt mysigt faktiskt.
Clara är på av sitt favorit ställe DAGIS :) vi valde att ha henne på dagis idag fast vi både är lediga enligt schema, för att Clara hon älskar dagis och nästa vecka kommer det att vara lite dagis för Clara.
Clara och jag ska ha två mamma och Clara mys dagar onsdag och torsdag. Så nästa vecka blir det bara dagis kort dag på måndag, vanlig lång dag på tisdag för då jobbar jag som vanligt och Andreas jobbar kväll, onsdag ledig och torsdag lika så, sen på fredag så får hon var på dagis en stund för att inte få så lång ledighet från dagis.
Tycker nästan man är hemsk som har henne mycket ibland för hon älskar dagis och alla kompisar.
I veckan så hade dom gått ut i skogen och träffat på gumman höst och fått äta magiska äpplen :) Clara tyckte det var jätte kul, gumman höst är en kvinna som klär ur sig till en gumma och krattar löv i skogen inför vinten. Jag trodde när jag fick veta om detta att Clara skulle bli rädd men hon hade tydligen älskat denna gumman höst och kramat henne :) Clara bus som inte är rädd för någonting ;) hi hi hi

Ikväll åker jag och Clara till mina föräldrar i gräsmyr och myser. Andreas jobbar kväll hela helgen så han är inte så rolig och vara med. Så jag och Clara lämnar Umeå och åker iväg en stund. Sen kommer Clara att älska att åka iväg för vi ska besöka mina bröder och alla har hund :) och Clara älskar djur så hon kommer att vara lycklig.

NU ska jag ta och göra mig iordning för att gå ut med gubben min :P han är ju 30år nu så han har blivit gubbe :P hi hi hi. Nä han är ung en så länge ;) Själv har man några år kvar tills den siffran :P

Puss och kram på er alla.
Ha en skön helg.

P U S S & K R A M H J Ä R T E B A R N <3

hej hopp :)

Nu har jag gjort de som jag tänkt på att göra i flera månader, och sista tiden på jobbet har övertalat mig att besöka arbetsförmedlingens hemsida och kolla runt lite.
Jag har ett bra jobb om man ser på min arbetsvecka måndagar och fredagar ledig men jag har bara en tjänst på 50% det kommer man inte så långt med jag har ut ca 9000kr i månaden om jag inte varit hemma med Clara eller själv varit sjuk.
Visst 9000kr är mycket pengar men inte tillräckligt i vissa fall, det är tur vi har Andreas lön i hushållet för annars kunde det vara tråkigt ekonomist.
Men det jag vill komma till är att jag skrivit en arbetsansökan på ett jobb som personal assistent till en tjej, skulle nog vara ett super mysigt jobb att få testa på.
Så nu måste ni hålla tummarna för mig, sista ansökningsdagen på detta jobbet är den 3 nov, så det är en stund dit men min ansökan är skickad och ligger hos dom nu.
Det finns ju en sak som kan sänka mig rätt lätt på detta jobb, jag har inget körkort eller egen bil MEN skicka sitt intresse och se vad som händer är värt de, för just nu känns det som att jag sitter i en båt som håller på att ta in vatten och sakta slå i havsbotten, och jag har inte tänkt följa med till havsbotten riktigt. Jag måste hoppa och det är nu. Dom som känner mig väl vet att sätta sig i skolbänken är inget jag vill göra riktigt för jag har två ämnen som jag inte riktigt går ihop med. Men i det läget jag sitter är i just nu med jobbet så är skolbänken en flykt snart.
Utan inkomst kan jag inte vara, vi går runt plus minus 0 med Andreas lön men det är inget mer. Så ha min inkomst ger oss lite mer frihet. Spara kan vi bara göra om jag har en inokomst. Och spara vill vi göra av flera osaker, betala av lånet vi har på lägenheten, lägga undan pengar för mitt och Andreas bröllop, spara så vi kan åka på någon semester nästa sommar eller vinter, runt i Sverige eller utomlands....så vi har många håll att stoppa i.
Vinna lite prngar hade inte suttit fel, jag har inte sätt någon fin utdelning på att ha en lott i postkodslotteriet men jag håller tummarna att jag ska bli överraskad någon dag med kanske lite pengar och en bil.
För vinna på något annat spel/lotteri är svårt för jag spelar inget.

MEN JAG ÄR GRYMT RIK PÅ KÄRLEK ;)

Jag lämnade Clara på dagis i morse och hon var lite trött och inte riktigt på hugget att vara på dagis.
Men efter lite mysa i mammas famn så gick hon in på dagis och efter några steg vänder hon sig om och springer till mig och kramar mig, och pussar...sen som den klassiska vikningen och hejdå mamam :P
Det är så grymt mycket kärlek man får av clara hjärtat.
Satt och kollade på datorn, och hittade bilder på Clara från när hon var i min mage och sen när hon får se ljuset i mamma och pappas famnar, upptäcka världen. Och ser hur hon växt, hon har varit så liten och nu är hon så stor flicka, tiden har bara sprungit iväg. Jag är så stolt över henne, varje dag jag hämtar henne på dagis så får man bara höra hur framåt och duktig hon är för sin ålder.
Clara älskar dagis och dagis älskar henne, det känns otroligt bra för den fortsatta framtiden på dagis och i Claras utveckling.
Jag ska försöka på torsdag kväll efter vårat första föräldramöte på Claras dagis, då ska jag se om jag ka få lite kontakt med en tjejs föräldrar som Clara
verkar vara mycket med på dagis och se om vi kan träffas någon helg. denna tjej bor i huset bredvid.
För som det ser ut nu så jag och Andreas fått kontakt med föräldrar på olika sätt som har barn som Clara är med. Men det känns super roligt att Clara har "valt" en kompis själv :) denna tjej är 3 eller 4 så hon är ju större än Clara men dom verkar ha super roligt ihop säger dagis personalen. Så jag ska se om vi kan knytta lite band föräldrar i mellan ;)

Sen har jag och Clara sagt ja till att vara barnvakt till lille Alfons han är typ 1.5 månad riktigt liten och mysig. Clara var väldigt svartis på honom bland dom första gångerna vi träffades men nu börjar det gå lättare för hon märker att det är hon jag älskar mest i hela världen, det är så mysigt att se för bland dom första gångerna så vill bara Clara att jag skulle låt bli Alfons och hon titttade inte ens åt hans håll, men nu kan hon krama honom och mysa med honom och ge han tutten och vara som en mysig stora syster, det är faktiskt rätt coolt att se hur Clara nu har lagt ner skölden mot Alfons :) då blir man sugen på en liten till ;)
Men tro jag måste lägga dom mysiga tankarna lite på hylla och se vad som händer med mitt jobb jag har idag och se om man kan få komma till en annan arbetsplats, kanske inte är så bra att få ett jobb med tjockmagen som står ut ;) Så lägga det lite på hylla måste jag och Andreas nog göra :P fast Andreas är lite tveksam till ett barn till. Han trivs så bra med bara Clara. Men måste säga att han blev lite svag när vi kollade på Claras bebis bilder ;) hihi

OJ OJ ett blandat inlägg igen :P jag verkar inte kunna skriva om en sak ;)

Hittade lite bilder på hjärtat vårt...

 En liten Clara. På besök hos mina tremäningar, tror det var Josefin som tog denna bild ;)

 Clara hjärtat på sitt 1års kalas, fotot taget av Claras farfar... Clara är ett barn som inte gömmer sig för kameran, syns de? :P
Sen hoppas jag att jag snart kan få lägga ut en bild på Clara som hon tagit på dagis igår när dom hade fotografen på besök :) För nu är jo Clara mer än 1 år, men hon är lika busig som förr men med mer vilja och en mer bestämd tjej :)

 Claras första jul, denna bild togt på adventsfikat vi hade hemma oss hos. Vilket var jätte uppskattat så det kommer det att bli i år också :) Ska kolla läget hur Andreas jobbar under december månad och planera det efter de :)
Denna bild togs av Claras farfar.

Nä nu kära läsare ska jag lämna datorn en stund :)

Ha en bra dag.

KRAMAR I MASSOR





RSS 2.0