Hemma igen....

Nu har jag och sambon kommit tillbaka till umeå...skönt att vara hemma igen.

Sist ni hörde av mig så var jag i bollnäs, sen skulle vi till västerås och när vi varit klart i västerås och startade vi bilen och åkte norrut igen....ni landade i sundsvall på söndag den 28/6 kring middags tid. Och där roade vi oss tills i morse när bilen startade igen och körde oss hem :)

Jag har lite bilder från bollnäs som jag ska försöka lista ut hur jag ska få in på bloggen.....önska mig lycka till ;)

Sen så när vi kom hem idag, ca mitt i dagen så tog vi det lilla lugna och sen så gick jag och älsklingen ut till våran land, där vi odlar lite trevliga saker och upptäckte att det har växigt JÄTTE mycket sedan vi åkte på semester....vi fick lov att ta in alla rödisor :)
Sen hade potatisen kommit upp jätte mycket så det blir nog hemma odlad nypotatis till helgen *mums* kanske ska se om svärfar vill komma förbi en sväng :)

Nu ska jag fortsätta med arr se tv:e ...... det gör jag allra bäst just nu....mår inte riktigt hundra i magen....kanske blev lite för mycket ostkrokar i soff myset.

Puss och kram på er.

En snabb uppdatering från mig

Nu är vi på semester så underbart skönt...

Sambon och jag har fått lånad hotellet`s dator en snabbis så jag ska bara säga HEJ till er alla.
Vi har det underbart här i Bollnäs, jätte vacker liten stad...är lite större än Vännäs om man ska jämföra men något...så lite förutfattade meningar som man hade om Bollnäs har jag fått lägga på hyllan.
Nopp nu ska jag och sambon krypa upp på hotell rummet ...och se om det finns något trevligt på tv:en och vila ner middagen :)
Sen blir det nog lite chips och dip i sängen....blir inget mer gjort idag...och i morgon lämnar vi Bollnäs och tar bilen till Västerås :)

Puss och hej på er alla.

Hej hopp

nu är det lördag, och jag är helt slut i kroppen, inget ork till någonting.
men jag ska ta mig i kragen och berätta lite vad som hände igår på midsommar firandet hos mina föräldrar :)
jag och sambon blev hämtad av mina föräldrar kring 13 tiden, åkte hem till dom, fikade lite granna och sen kom Ida på den smarta idèn att jag skulle fixa en midsommar stång... så jag tog ta i det hela, och fick lite hjälp pappa fixade ihop själva stommen, sambon hjälpte mig med att fixa kvistar. Och mamma hjälpte migmed att klä cirklarna. Men allt annat kläde jag själv....
Men så satte jag och mamma fast den på mjölkbryggan våran som står vid vägen :) och plockade lite blommot och stoppade i mjölk kannan vi har som står där nere året om :) varit sådan sommar känsla :)
Sen så grillade sambon och pappa.
Jag och mamma fixa lite med annat vad minns jag inte.
Sen åt vi tillsammans, efter maten fixade jag och mamma naglarna på varandra, sen såg vi på tv.e i mellan åt med karlarna.
Sen åkte vi till Vindeln där min minst bror friade midsommar med sin flickvän och hennes familj, vi åkte dit för att lämna min brors migrän medicin som han måste ta varje dag...och den hade han glömt närhan åkte hem i från tidigare på dagen....men jag, mamma och pappa åkte dit med den.... min älskade sambo ville inte följa med så han valda att stanna hos mina föräldrar och se på tv.e
Sen på väg från Vindeln så åktevi igenom tvärålund och då svängde vi förbi min älskadebarndoms kompis Mia och hennes familj. Pratade lite med Mia och hennes karl, men den söta dottern hon sov så gott. Men sen så växer min Mias mage så mycket....längtar tillman får sevad som gömmer sig där inne för lite själ....sen det få man inte veta förens i Aug :)
Sen åkte vi hem till sambon.....sen var det typ vara sängen som gällande.
Jag och älskligen satte på en film men jag somnade typ 20 min in i filmen :p hi hi

Och nu idag så vaknade vi en sovmorgon....tog bilen till stanoch väl hemma har vi försökte fixa lite granna men det går inte så bra när jag inte är på G.
Men nu så ärvi bjuda på middag hos svärmor så jag ska ta och byta lite kläder .....
Så nu kallar middag hos svärmor...

Ha en trevlig kväll

Puss och kram


~MIDSOMMAR 2009~

Ja, idag är det midsommar.

Vaknade med tuppen i morse, men kanske inte så konstigt, somnade framför tv:en igår kväll ;)
Men väl vaknan strax förre 08 så satte jag en mini stund vid tv:en och såg att där blev jag inte så långvarig.
Klickade lite mellan kanalerna men det slutade på jakt och fiske....så där satt man en stund och kollade på hur stora gäddor karlarna fick upp...och till mig förtvilan så släpper dom i dessa stora gäddor  igen.

Sen började jag funderar på hur jag ska fixa tårtan.....och satte samtidigt igång diskmaskinen.....och kunde inte låta bli att peta lite i sambon också ;) hihi

Sen tog jag mod till mig att börja med tårtan, som skulle innehålla chokladtryffel, hallongrädde och sen lite jordgubbar ovan på....visst låter det mumsigt :)
Sen ska jag nog inte uttala mig merom tårtan tror jag :p

Och nu ska jag nog ta och gå ut i slänten vid kollonilotten och plocka lite blommor och ställa i en hink så det klara en färd till mina föräldrar :)
För där ska jag fixa en midsommar stång :) det är bara jag, sambon, pappa och mamma ska ska fira tillsammans. Ett litet mysigt gäng men jag ska fixa en midsommar stång....PUNKT SLUT :)

Sen ska jag nog slänga mig i badrummetoch tvätta håret....fixa till sig lite fast det är bara förmina föräldrar om han som lever med mig och ser mig i dessa alla utseenden ;) hhihiii

Sen efter klockan 12.30 någon gång då kommer mamma och pappa med bilden och hämtar oss :)
så då bär det av till mina föräldrar, där vi ska äta middag och mysa.. Jag ska ta med mitt nagel målnings set och fixa mammas naglar....göra lite fransk maikyr på henne och mig själv :D

Men nu måste jag gå för att hinna allt detta.

Puss och kram på eroch ha en så mysig midsommar.

P.s för er som frågat mig när vi kommer hem från mina föräldrar, så är det så att vi kommer hem ikväll :)


så nervös...

jag ska på mitt tredje avstämningsmöte med försäkringskassan och vårdcentralen plus att även chefen kommer. Känns som allt hänger på morgondagen. Nu är det ju så allt nästan precis hänger på morgondagens möte..om man ska vara ärlig.
Och jag förstått det rätt så kommer försäkringskassan och lägga sin talan gällande min sjukpenning...om jag får ha kvar den eller om det blir något annat.
Min försäkringskassa handläggare säger att försäkringskassan aldrig kommer att ställa mig på bar backe, men varför känns det som att jag inte litar på henne.
Så till vårdcentralen ska jag i morgon klockan 11.00 och sen är jag inte hundra vilka som kommer på mötet.....
Men dom som varit med på de andra möterna är så klart....jag :) skämt och sido...med på mötet brukar vara.
Ida...(allt rör sig kring mig)
Tore (min läkare)
Maria (min handläggaren från försäkringskassan)
Anita (min kuratorn)
Barbro (min sjukgymnaten)
Jan (min arbetsgivare)
Helena (min koordinator) hon kommer om tid finns.

sen har jag två personer till som jag träffat sedan förra avstämningsmötet...och vet inte om dom ska vara med....men dom är.
Örjan (pskologen)
Lisa (arbetsteraputen)
Men som sagt vet inte om dom ska komma, min läkare skulle kolla läget med dom, så jag vet inte så det blir en överraskning.

Sen får vi se om jag brinner av på min chef igen :( hoppas jag slipper de, blir så trött.
Förra mötet ville chefen att mina kollegor från dagiset skulle vara med, och jag sa snällt och fint nej till de...men han var på om det hela tiden i 45min tid...så sen var mitt tålamod slut. Och Ida blev arg och besviken på sin chef.
Men har bestämt mig för att har chefen med sig någon mer än sig själv och hans hjärta så blir det inget mötet.....eller rättare sagt dom som inte är välkomna får gå eller så gör jag de. Så då får alla inblandande välja..och att dom väljer mig är ganska säkert, för dom kan inte ha ett möte utan mig efter som dom har inte rätten på sin sida att prata OM MIG och min rehab för någon som jag inte vill ska veta.
Men jag kommer att bli ledsen på chefen om han inte har lyssnat på mig från förra mötet och har med sig någon.....kommer att komma eld ur mina öron då.

Nu har jag nog svammlagt nog om detta...men jag är så grymt nervös.
Så snälla underbara människor som läser detta....HÅLL TUMMARNA STENHÅRT FÖR MIG från klockan 11.00 till 12.00 behöver alla tummar som går tror jag.


puss och kram på er alla goda människor.

Regn, regn...och åter regn.

Här regnar det bara...blä så tråkigt väder.

Men bara för att vädert är blä så ska man inte deppa ihop.
Jag och sambon la oss ovanligt sent för att vara Ida....just efter klockan 02 i natt somnade jag, sen vaknade jag tidigt på morgon av att regnet står mot fönsterbläcket, så mysigt.
Vi somnade vädrings fönstret öppet så det var lite kallt i sovrummet....men det skadade ju inte....kryper bara lämnare älsklingen :)

Och sen efter att vi tagit oss upp, så har jag gjort lite disk....och älsklingen sitter vid sin älskade dator.....jag har även kunnit med att sticka lite granna på min filt jag håller på med....
Och nu väntar vi på att sambons bror tydligen ska vakna....för den ska vi åka till svärmor, är bjuden på middag där....sen tyckte jag att jag hört ryktas om att vi skulle besöka sambons morfars grav. Det är nämligen så att Kurt (morfar) skulle ha fyllt 77år idag...men det tror jag nämt tidigare.

Sen måste jag be om förlåtelse för jag har lovat att jag skulle ha lagt ut bilder från nydala sjön, och lite annat smått och gott...och som otur är så ligger alla dessa bilder på min mobil och jag kan inte föra över dom själv...det blir bara gegga av allt. Så jag hoppas jag kan få hjälp av sambon eller om jag få lista ut hur jag ska göra på egen hand.

Nu ska jag ta och se om jag kan fixa lite här hemma...känns som det är det enda jag gör....men allt går så sakta...måste ta så många pauser i mellan allt för min kropp blir så trött och orkeslös.

Och nu när jag sitter här och skriver så går min tankar till att fundera på om grannarna ovanför har tänkt att komma ner genom taket vårat...det låter som att det bor två elefanter där och dom dansar och hoppar.
Jag längtar så tills lägenhetes livet är över....för det lovar jag...i lägenhet kommer jag inte att bo i hela mitt liv.
Men men nu ska jag gå och se om disken vill vara med mig igen ;)

Puss och kram på er.

Lördag....

Idag har jag haft en trevlig dag med min barndoms kompis, vi gick på stan en stund och åt lunch tillsammans :)
*JÄTTE TREVLIGT*

Sen kom jag hem, och hann landa en stund här hemma sen varit det middag.....
Och nu är jag helt slut i kroppen, min höft värker som in i bomben....så nu ska jag lägga mig i soffan och dra en filt över mig och bara mysa....

Ha en fortsatt trevlig lördag kväll.

Kram från mig :)

SEMESTER för sambon ....

Idag så jobbar sambon sina sista timmar innan sin semester som består av 4 veckor.
Han börjar semstern på måndag men denna helgen är hans lediga helg innan semestern så jag och han räknar den från i eftermiddag :)
Och håller tummarna för att inte hans kollegor måste ringa ut honom i helgen.



Sen på tisdag efter mitt möte med försäkringskassan och vårdcentralen plus chefen ...då ska jag överraska honom med en mysig sak om vädert tillåter, annars blir det gjort i regn också men mysiga blir det ju i sol och värme ;)

Jag är inte snabb på att skriva här, måste bli bättre.

Kom tyvärr inteihåg vad jag sist skrev men men kanske kan bli en lätt upprepning ;)

I onsdag (10/6) var den STUNDENT DAG här i umeå.
Jag lyckades ta mig på alla 3 stundenters partyn, känner mig stolt...fast jag från början hade bestämt mig för att bara gå på ett för att inte slita på kroppen så mycket.
Men det gick bra att slutföra 3 stundent partyn.
Mycket tårta varit de....så dom kilon om jag hoppas dessa att jag gått ner har nog kommit tillbaka ;)
Sen efter allt firande så kom min yngsta bror  Magnus och besökte mig. JÄTTE mysigt.
Brossan sov över tills nästa dag, och gå skulle vi ta n lite tur på stan, där orkar jag inte gå själv nu längre, har inte kraft till de. Men är man två och något skulle hända så är jag inte själv.
Sen träffade jag min andra bror Mikael och hans flickvän Julia. Och min älskade pappa förstås :) pappa skulle på en arbetsinterjuv hos Adeco som ligger mitt i stan.

Och på stan så inhandlade jag lite små saker som jag och älsklingen ska ha med oss till västerås, när vi åker dit.

Sen kunde jag inte hålla mig borta på bebis avdelningen både på Ålens och på lindex :) det det blev lite så bebiskläder både lite bebisen Evelina som vi ska hälsa på och sen ska vi ju sova hos en familj där tjejen i huset är gravid :) så det är svårt att hålla fingrarna i styr...och det är inte bara fingrarna som man måste hålla i styr utan alla känslor också.
Tycker det är jätte mysigt när andra blir gravid och får barn men det känns i sitt eget hjärta, ha två missfall i ryggsäcken är inte kul på något sätt. Men det är något som jag kommer med tiden att komma över hoppas jag.

Men över till barn kläder igen. var i måndags med min äslakde mamma på haga barnkläder här i stan som ska läggas ner och inhandla lite smått och gått, bland annat en svensk design klänning till mitt älskade bonus systerdotter :) sen är så söt, klänningen är rosa med en vit basker till...ur gullig.

Och idag fredag så ska jag klockan 15.00 vara på förskolan Biskopen när min yngsta kusin har avslutning :) men jag åker dit med mamma så hon kan köra hem mig om det blir för jobbigt.

På lördag ska jag se om det finns någon tvätt tid så kanske vi kan få lite granna bort tvättat innan vi ska åka till västerås jag och älsklingen. Plus att på lördag kommer min älskade systeryster Mia på besök och kanse hinner ta en fika och sen ska hon få ta hem klänningen till dottern, hoppas verkligen den passar i storlek :) håll tummarna.

Sen på söndag skulle sambons morfar fyllt 77år i livet...men 77år blir han ändå, jag och sambons och säkert sambons bror ska åka till graven på söndag och sätta en fin blomma till honom.

Och vad jag skriver på idag ;) men ska ta och avsluta för idag i allafall.

Puss och kram på er.

uppdatering, gällande Stefan

det varit en snabb vistelse i tv.e rutan.
han åkte ut först.

Men skickar en kram till han, stort gjort att ställa sig inför svenska folket och sjunga.

CHOCKAD

Sitter vid datorn och har tv:en på och ser på singing bee (kan vara fel på stavningen) och vem ser jag på tv.e skärmen.

STEFAN från klass brevid mig på gymnasitet.......måste sluta skriva och se hur det går för honom.

Meddelar er sen om hur det går.

Nu är det fredag...och en hel helg utan

VÅRDCENTRALEN.

Jag är så grymt les på vårdcentralen så det är så skönt varje helg som kommer.

Och måste bara skriva en sak till er......vet ni vad jag lyckades med idag..nä dte vet ni nog inte för det är väldigt sällsynt.
Jag fick min älskade sambo att fixa sin cykel, det är värd en applåd. Men tyvärr så finns det alltid saker att påpeka för honom, och nu när han hade fått tampan lagad och tog sig i kragen och puppade luft i däcken så tycker han tampan är lös igen...typiskt min karl.
Men jag fick inte bara min karl att fick luft i sina däck, jag fick även karls bror att följa hem, men det var inte så svårt, för han ville med på affären och ända sättet för honom att följa med vara att cykla eller gå....Och gå var väl inget hit så han fick sin cykel ut ur förrådet :)

Nu ska jag se lite tv.


Kram på er

Förlåt

Jag ska uppdatera om morsdag LOVAR men inget nu....har cyklat gasen i botten runt nydala sjön och jag är så TRÖTT.

Men i morgon kväll ska jag nog inte komma på några sådan konstiga idèr ;) så då ska jag uppdatera er om morsdag, och sen tog jag jätte fina kort när jag var vid nydala sjön som jag måste bara visa. Men dom kommer för hoppningsvis i morgon.

Puss och kram på er.
P.s sov så gott.....

RSS 2.0